Din toamna lui 2016, fata Andreei Esca, Alexia şi cântăreţul Mario Fresh, fiul adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Despre ei s-a scris foarte mult în presa de peste Prut, acum însă toți titrează că cei doi trebuie să se despartă.

Cei doi adolescenți de 17 ani au fost nedespărțiți până acum, însă drumurile lor se vor separa curând, cel puțin pentru trei ani. “De vină” sunt opțiunile lor legate de studii, căci ambii învață pe brânci pentru bacalaureat și pentru facultate. Tocmai aici e problema, căci Alexia Eram, fiica Andreei Esca, va merge în străinătate, iar Mario Fresh va rămâne în România, ca să-și ducă mai departe și cariera muzicală.

„Ai mei îl plac pe Mario, dar suntem mici, încă nu se pune problema de căsătorie. Vine Bac-ul, trebuie să învăţ, aşa că nu avem astfel de gânduri. Învăţăm împreună, facem meditaţii”, a spus Alexia pentru Click.ro.

Citește și: Fiica Andreei Esca și băiatul „adoptiv” a lui Alex Velea au împlinit un an de relație! Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste

Distribuie articolul: