Alexia Eram, fata prezentatoarei TV, Andreea Esca, a vorbit despre statutul ei de fiică a unei mari vedete din România. Tânăra este obligată să facă ceva aparte față de ceilalți de vârsta ei. Cât de greu este să fii fata Andreei Esca? „E super greu”.

Se pare că, Alexia Eram are de purtat o presiune uriașă pe umeri. Aceasta este fiica Andreei Esca, ea niciodată nu trebuie să dezamăgească. Desigur, că într-o mare măsură are cu ce să se mândrească, datorită carierei impresionante ale celei care i-a dat viață. Însă, se pare că dezavantaje sunt suficiente.


Cu toate acestea, tânăra a recunoscut că a întâmpinat și dezavantaje în viață până acum. Fata este des arătată cu degetul pentru faima pe care o are pe rețelele de socializare, mai exact, faima care nu-i aparține ei, ci mamei sale.

Mulți o critică pentru faptul că s-a născut deja celebră. Totuși, fata spune că nu neapărat tot ceea ce are și este astăzi e meritul mamei sale, pentru că și ea a muncit mult pentru a avea o carieră de succes în online.

„Ca fiica Andreei Esca, ce pot să spun… Nu știu dacă aș fi ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Dar, totuși, știu, că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut într-adevăr ceva interesant, oamenii nu erau obligați să-mi urmărească activitatea”, a spus Alexia Eram într-un podcast.

În ciuda statutului care sună minunat, Alexia precizează că sunt și mari dezavantaje. Unul dintre punctele negative este că mereu trebuie să aibă grijă la ce face, ce postează și ce spune, pentru că poate fi oricând taxată în privința oricărui detaliu.

„Pe de altă parte, da, e super greu, pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, orice aș face. Poate nu neapărat generația asta, dar celelalte generații mă asociază doar cu „fiica Andreei Esca”. Trebuie să am grijă la tot ce fac, pentru că știți că mama are o imagine super curată. Încerc să am grijă la absolut tot, la toate pozele pe care le postez și, în general, tot conținutul meu din social media”, a mai spus Alexia.

Cu toate că este criticată des din acest motiv, tânăra încearcă să nu atragă atenția la gurile rele și să-și trăiască viața așa cum dorește.

Vizionează aici tot interviul:

Foto: instagram/Alexiaeram
Sursa: playch.rote

Distribuie articolul: