Andreea Esca este probabil cea mai cunoscută vedetă de la PRO TV. Prezintă știri de aproape 30 de ani și pare că încă nu s-a plictisit să facă asta zilnic. Recent, știrista a dezvăluit ce au obligat-o șefii să facă ani de zile, în ciuda voinței sale. Prezentatoarea rupe tăcerea despre meseria sa.

Invitată în podcast-ul online al Amaliei Năstase, fosta nevastă a lui Ilie Năstase, vedeta PRO TV-ului a oferit câteva detalii din „interior” și a povestit ce a obligat-o trustul să facă ani de zile, deși nu a vrut.

Citește și: Să fii fata Andreei Esca nu este atât de ușor. Dezvăluirile Alexiei Eram: „Trebuie să am grijă la tot ce fac” (Video)

Foto: playtech.ro

Încă de la începutul colaborării sale cu PRO TV, Andreea Esca a fost nevoită să se acomodeze cu prezența permanentă a unui șofer/ bodyguard. Nu i-a plăcut deloc această idee, însă vedeta nu a avut încotro și a trebuit să se „supună” regulilor. Acum, șatena s-a obișnuit cu faptul că nu trebuie să fie ea la volan prin Capitală, unde toată lumea știe că se conduce haotic.

„Am avut, de-a lungul anilor, câte un șofer care era și pe post de bodyguard. Pe mine mă deranja și faptul că aveam un șofer, mi se părea groaznică ideea, că non-stop cineva trebuie să fie lângă mine, să știe ce mănânc, unde mă duc, ce vorbesc…Nu-mi plăcea. Doar că oricum se hotărâse că am nevoie de un șofer, pentru că puneam în pericol business-ul. Eu conduceam ca o nebună și pur și simplu cred că le era frică că într-o zi o să intru într-un pom”, a spus Andreea.

Foto: evz.ro

„Acum m-am obișnuit pentru că e o demență să conduci în București, să parchezi nu mai discut, de aceea deja îmi convine treaba asta. Dar ideea că mă duc undeva cu un bodyguard… mie mi-i super-rușine” a mai mărturisit Andreea Esca, în cadrul podcast-ului.

Știrista de la PRO TV a primit o mulțime de oferte să plece la alte posturi de televiziune, însă a refuzat. Vedeta spune că nu a luat niciodată în calcul să părăsească celebrul trust unde lucrează de peste 26 de ani.

Vizionează tot interviul:

Sursa: playtech.ro 

Distribuie articolul: