Chiar dacă ești profesionistă în domeniul tău, se mai întâmplă să faci și câte o gafă. Iar jurnalista Andreea Esca nu este o excepție.

Foto: știrileproTV

Andreea Esca este prezentatoarea care are o experiență vastă în domeniul știrilor, însă situațiile neprevăzute nu au ocolit-o nici pe ea. Andreea a fost invitată în emisiunea „Întrebarea Mesei Rotunde”, unde a povestit despre cea mai mare gafă pe care a făcut-o în direct, la Pro TV Romania.

Foto: cancan.ro

„E o singură chestie pe care o tot povestesc, pentru că pe aia mi-o amintesc și mi-a rămas în minte. Aveam doi invitați în același timp. Acei invitați nu erau persoane publice și nu știam cum arată oamenii respectivi. Unul venea pe o știre, iar altul pe alt subiect.

Unul trebuia să vină lângă mine, la masa mea și celălalt era într-o altă cameră. Regizorul de platou i-a încurcat și mi-a adus omul de la subiectul doi pe subiectul unu. Eu nu știam cum ei arată. Era ceva cu recolta de roșii… Am întrebat omul de roșii și el a zis că eu sunt cu centrala de la Cernavodă. Am simțit că nu înțeleg absolut nimic. A fost ceva groaznic, o situație absolut penibilă. Uneori, îmi vine să râd, dar nu am ajuns la performanța asta. Mă gândesc ce pățesc dacă încep să sughiț sau să strănut în direct”, a povestit Andreea Esca, în cadrul acestei emisiuni.

Cu toate acestea, Andreea Esca este și va rămâne o specialistă. Succesul pe care l-a obținut în cariera ei este binemeritat.

Vizionează aici tot videoul:

Sursa: playtech.ro 

Distribuie articolul: