Cea de-a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Film Documentar CRONOGRAF 2017 se va desfăşura la Chişinău în perioada 25-31 mai. Cei prezenți vor avea ocazia să vadă cele mai apreciate filme, selectate din sute de producții. Unul dintre ele este și „Un bastard”. Care e mesajul principal al acestuia, aflați mai jos.


„A Bastard Child” sau „Un bastard” este un film suedez-norvegian, semnat de regizorul Knutte Wester. Producția a apărut în anul 2015 și are durata de 57 de minute.

Vezi și: Ia un bilet la CRONOGRAF, iar Stil Tur îți dă banii înapoi

A bastard child 3

„În 1909, într-o Suedie nedemocratică, se naște un copil nelegitim și este numită Hervor. Mama ei este necăsătorită, fapt pentru care este numită „curvă” și alungată de acasă. Hervor crește în aziluri și orfelinate, nedorită și respinsă de societate. Odată ajunsă la maturitate, ea își petrece viața luptând pentru echitate socială. Ajunsă la o vârstă înaintată, ea își spune povestea sa incomparabilă”, se prezintă în descrierea filmului.

Regizorul și artistul Knutte Wester aduce la viață amintirile bunicii sale Hervor prin imagini animate pictate de mână și ne face martorii unui personaj care a fost respins pentru a-i împreuna pe alții. Filmul spune o poveste care încă se repetă de prea multe ori.

Vezi mai jos trailerul la „Un bastard”:

Citește și: 21 de filme excepționale vor fi prezentate la Secțiunea Principală a FIFD CRONOGRAF 2017

FIFD CRONOGRAF 2017 prezintă „O istorie conjugală” – filmul cu un final neașteptat, ce merită a fi văzut!

„Sunt pictoriță, scriitoare și o târfă revoluționară!” FIFD CRONOGRAF 2017 prezintă filmul „Frumoasa nopții”

Distribuie articolul: