A devenit deja o frumoasă tradiție ca odată cu sosirea toamnei, fetița cântăreței Mariana Șura să meargă și ea la cules de struguri. În acest an, Evelina e mult mai mare și deja - ajutor de nădejde pentru întreaga familie.

La sfârșit de septembrie, oamenii se înghesuiesc prin sate, în special pentru a culege rodul viței-de-vie. Iar în timp ce mulți artiști își continuă programul artistic prin țară, Marina Șura și-a luat părinții și fetița și a mers cu ei la Drăgănești, la bunici, acolo unde le așteaptă și strugurii rumeniți de poamă.

14520524_1128122630574845_5484571509170366492_n

Și dacă anul trecut a fost la primul cules de struguri, în acest an, culesul roadei viței-de-vie nu a mai fost o noutate pentru Evelina, care, la 2 ani și jumătate, e un adevărat sprijin pentru întreaga familie.

Într-un interviu oferit cu ocazia sărbătorilor pascale din acest an, Mariana Șura se declara mândră de succesele fetiței.

 

„Zilnic o văd cum progresează: vorbește mai clar, mai mult, număra până la 10 în română și engleză, cântă, dansează… Este fană mea, piesele preferate sunt: „Mama mea”, „O inimă să-mi dai” și „Fluturi în stomac” – deci am în casă o ascultătoare fidelă (zâmbeşte). Repetă deja unele îmbinări de cuvinte, interjecții de-ale mele, aşa că suntem maxim atenţi ce spunem. Ne place nespus de mult să desenăm împreună, ne jucăm și modelăm cu aluatul colorat, citim povești, învățăm zilnic lucruri noi.”

 

Distribuie articolul: