Invitații Festivalului Internațional de Film de la Moscova s-au pregătit minuțios pentru apariția pe covorul roșu și au fost atenți la fiecare detaliu: bijuterii, machiaj și coafură, doar pentru a arată impecabil în fața aparatelor de fotografiat.

Ceremonia, fiind una dintre primele evenimente offline de o asemenea amploare, a fost ca un test pentru vedete, fiindcă fiecare ținută a fost analizată de criticii vestimentari.

Una dintre prezențele speciale la eveniment a fost faimoasă actriță din Turcia, Meryem Uzerli, celebră îndeosebi pentru serialul „Suleiman Magnificul”.

Iată top 6 cele mai reușite ținute ale serii:

1.Ekaterina Klimova

Ekaterina Klimova a optat pentru o rochie neagră de catifea, mănuși din satin și o brățară fină. I se potrivește perfect rolul de „zeiță de la Hollywood”! Ținuta a fost îndrăgită de criticii de modă.

2.  Kristina Asmus

3. Sofya Skya

4. Darya Poverennova

4. Bella Potemkina

6. Maria Kozhevnikova

Juriul Festivalului a fost format din actorul sârb Milos Bikovic („Kholop”), regizorul brazilian Karim Ainuz, scenaristul rus Nigina Sayfullaeva și compozitorul rus Yuri Poteeenko, iar laureatul Festivalului de Film de la Cannes, cinematograful Briyante Mendoza („Capcana”), a fost principalul membru al juriului.

Citește și: Un film românesc a obținut marele premiu la Festivalul Internațional de Film de la Moscova (Video)

Foto: Instagram, Google