Aghata a participat la un festival de film din Nizhny Novgorod și a uimit toată lumea la deschidere cu ținuta ei spectaculoasă. 

Sursă: woman.ru

Recent, la Nizhny Novgorod a început „Gorky fest”, care a reunit multe vedete ale cinematografiei naționale. Printre invitații deschiderii s-a numărat și Aghata Muceniece, în vârstă de 31 de ani. Aceasta este prima ei apariție după divorțul de Pavel Priluchny,  fapt despre care artista nu a ezitat să comunice pe Instagram.

O rochie albă care a subliniat toată demnitatea figurii sale, machiajul dramatic cu accent pe ochi, părul pieptănat cu grijă și o poză încrezătoare – Muceniece a atras instantaneu atenția pe covorul roșu.

Sursă: Instagram

Mulți au remarcat că Agatha arată uimitor, dar totuși este tristă. Mulți dintre urmăritori nu au ezitat să comenteze noua fotografie: „Arată fenomenal, dar ochii sunt triști”.

Reamintim, se zvonește că, Pavel Priluchny este împreună cu Miroslava Karpovici. Oficial, actorul și vedeta nu au comentat relația lor, dar recent au fost observați împreună pe străzile Moscovei, dar și în Crimeea, unde cuplul a petrecut timpul împreună.

Sursă: woman.ru