Umerii bufanți sunt în topul preferințelor iubitoarelor de modă. În vara lui 2020 anume acest model de rochie te poate ajuta să obții un look romantic, feminin și tandru. Cum să introduci armonios astfel de modele și în garderoba ta, află mai jos.

Mda… articolele cu umerii bufanți, în această vară, vor cuceri inima multor fashioniste. Tot mai multe branduri au lansat astfel de modele în colecțiile lor de vară, iar admirația pentru umerii bufanți nu este deloc una stranie așa cum aceștia fac trimitere către epoca renașterii, și apoi aceștia arată nemaipomenit de feminin.

Rochiile cu umeri bufanți pot fi ușor combinate cu orice tip de încălțăminte, în dependență de aspectul final pe care dorești să-l obții.

Dacă te întrebi ce nuanțe s-ar potrivi acestui model, află că multe fashioniste dau preferință culorilor liniștite, monocromatice, astfel încât însăși modelul în sine al rochiei cu umerii bufanți este suficient de țipător. În lista celor mai populare culori se numără negru, alb, și nuanțele caramelizate. Cu toate acestea, pentru opțiuni mai îndrăznețe poți opta pentru o rochie cu umeri bufanți și print floral sau chiar cu buline.

Pentru o notă de complexitate puteți opta pentru rochii mai sofisticate, așa cum ne demonstrează bloggerița Bettina Looney în fotografia de mai jos. În cazul dat, rochia este mult mai complexă, în schimb nuanța este una liniștită, de altfel la fel și accesoriile, lucru care-i permit rochie să-și mențină poziția de vedetă al acestui look.

Sursa: Glamour.ru

Distribuie articolul: