Tot mai multe femei care par să învingă legile naturii,ajung în atenția opiniei publice. Femeia pe care o veți cunoaște mai jos, are 68 de ani, a adus pe lume 3 copii și continuă să uimească prin exteriorul său. Mai jos, vei afla ce o ajută să oprească timpul în loc și să strălucească atât de frumos la ai săi aproape 70 de ani!

Se numește Carolyn Hartz și este originară din Australia. La vârsta de 41 de ani, medicii au atenționat-o că riscă să dezvolte diabet zaharat, întrucât a consumat, de-a lungul anilor, foarte multe dulciuri.

Ceea ce i-au spus medicii, au speriat-o atât de mult, încât Carolyn a decis să-și schimbe radical stilul alimentar și să-și revadă modul de viață. Secretul ei constă în faptul că deja de 27 de ani, nu mai consumă zahăr rafinat și dulciuri din comerț.

Desigur, nu a renunțat la „viața dulce”, ci folosește xilitolul –  un îndulcitor folosit în mod natural ca un înlocuitor al zahărului. Xilitolul este de proveniență naturală, se găsește în fibrele multor fructe, legume, ciuperci, cereale sau scoarța unor copaci.

Pentru că nu avea voie să consume nici gluten, Carolyn a fost nevoită să identifice și rețete care o scutesc de folosirea făinii de grâu.

Azi, are 68 de ani, este „mamă la puterea a treia” și susține că se simte mai bine ca niciodată: joacă baschet, are o afacere legată de utilizarea xilitolului în alimentație, își etalează silueta în costum de baie și este o adevărată fashionistă. În plus, a acumulat atâta experiență în ale gătitului fără făină și zahăr rafinat, încât a lansat și o carte cu rețete proprii!

12036599_10153680411091907_2380531347398444176_n

Foto: shesaid.compinterest.com

Distribuie articolul: