Actrița rusă, Polina Grents, niciodată nu s-a jenat pentru modul în care arată fără machiaj, postând imagini fără filtre pe Instagram. Destul de curajos în epoca Instagramului și Tik-tok-ului. Actrița, în vârstă de 25 de ani, se poziționează mereu în favoarea naturaleții. 

Sursă: woman.ru

Fiind o utilizatoare activă pe Instagram, Polina a adunat o comunitate de 785 de mii de urmăritori. Pe lângă faptul că actrița împărtășește momente din viața personală pe blog, aceasta mai și discută activ cu urmăritorii săi.

Cu siguranță că postează și fotografii din toate zilele, unde apare cu un machiaj rapid, dar atent, dar și unele fotografii de la ședințe foto, unde se arată cu un machiaj realizat de profesioniști.

Recent, femeia a făcut o postare pe profilul ei de Instagram, unde apare fără nicio urmă de machiaj și filtre. De menționat că Polina arată foarte bine! De asemenea se observă că are și câțiva pistrui! Ea este încântată de felul în care arată și niciodată nu s-a rușinat de acest fapt. Tot ea spune că pentru a se simți frumoasă, nu are nevoie de rimel, ruj sau alte produse cosmetice.

Sursă: woman.ru

„Înainte încercam să ascund fiecare imperfecțiune. Dar când nu le ai, nu trebuie să te preocupe acest fapt! De ce? Pentru că ai un ten sănătos și ești impecabilă!”, a menționat Grents.

Sursă: woman.ru

Mulți urmăritori o admiră pentru faptul că este curajoasă și se afișează fără machiaj, de asemenea au menționat că arată foarte bine.

Sursă: woman.ru