Cât de straniu ar părea, dar uneori bărbații consideră femeile atractive chiar în momentele când acestea nici măcar nu bănuiesc acest lucru. Unele dintre aceste situații le poți vedea mai jos, află despre momentele când bărbatul tău pur și simplu te adoră! 

Întinderile de dimineață

Desigur, bărbaților le plac fustele scurte și tocurile înalte, dar pentru ei e și mai sexy te vadă îmbrăcată lejer prin casă. Băieților le place când ieși din pat și te întinzi în timp ce porți o cămașă de noapte, astfel te va vedea lipsită de apărare, deschisă și vulnerabilă.

Părul nearanjat

Poți cheltui o sumă mare de bani și îți poți petrece mult timp în încercarea de a-ți face părul arate perfect, dar trebuie știi bărbaților le place mai mult te vadă în starea ta naturală. De fapt, părul nepieptănat atrage mult mai repede bărbații decât o coafură sofisticată.

Fără machiaj

Cei mai mulți bărbați preferă femeile machiate natural sau fără machiaj deloc. Unii dintre ei urăsc sărute o femeie care este dată cu ruj, așa machiajul poate acționa uneori ca o barieră, decât ca o armă de seducție.

Abdomenul rotunjit

Un abdoment toniafiat și plat nu este ceea ce își doresc bărbații de la o femeie. Nu este nimic mai frumos pentru ei decât ca burtica ta fie moale și puțin rotunjită. Una dintre cele mai sexy femeie din toate timpurile, Marilyn Monroe spunea o femeie fară burtă este o casă fără balcon, și avea perfectă dreptate!

Ridurile

Ridurile sunt mai deranjante pentru femei decât pentru bărbați. De fapt, cei mai mulți tipi le găsesc chiar atractive. La urma urmei, aceste linii fine sunt gravurile experienței tale, a maturității și înțelepciunii.

Pofta de mâncare

Femeile care sunt prea preocupate de dieta lor nu atrag bărbații. Având un apetit sănătos și nefiindu-ți frică mănânci tot ce îți dorești în fața unui tip te face pari încrezătoare în tine.

O astfel de femeie căștigă foarte repede încrederea unui bărbat, dar trebuie ai grijă nu treci în extrema cealaltă și mănânci totuși prea mult de la prima întâlnire.

Sursa