Fanii actorului sunt de părere că s-a făcut o mare nedreptate când s-a decis ca acesta să fie concediat din rolul său din „Fantastic Beasts 3”, după ce a pierdut procesul contra editurii The Sun, care l-a numit pe actor un bătăuș.

După ce Depp a părăsit producția, oamenii cer ca Heard să fie dată afară din următorul film „Aquaman 2”.

Heard juca rolul lui Mera în această franciză de succes, unde primul film a făcut încasări de peste un miliard de dolari.

Petiția creată pe Change.org are în momentul de față peste un milion de semnături. Mulți oameni cred că actorul a fost nedreptățit și că ar fi corect ca și Heard să fie dată afară.

În petiție se spune:De la divorț, Heard a pornit într-o cruciadă de a-i ruina viața de actor Hollywoodian lui Depp. Și bărbații sunt victime ale abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie recunoscut și trebuie luate măsuri pentru a împiedica o persoană abuzivă să fie aclamată. Faceți ceea ce trebuie. Dați-o afară pe Amber Heard din Aquaman 2.

Divorțul lui Depp și Heard a fost extrem de turbulent, iar ambii parteneri au aruncat acuzații unul asupra celuilalt. Pe lângă faptul că a dat în judecată The Sun, Johnny Depp a dat-o în judecată și pe Amber pentru defăimare, din cauza unui articol scris de aceasta pentru Washington Post.

Distribuie articolul: