Regretatul interpret Cătălin Caragea va rămâne mereu în inimile celor care l-au iubit și i-au admirat vocea inconfundabilă. La câteva luni de la moartea sa, un grup de fani vin cu o inițiativă frumoasă în memoria artistului. Aceștia au lansat o petiție prin care cer denumirea subteranei de la Shopping Moldova în cinstea lui Cătălin Caragea.

 „Cătălin Caragea, solistul trupei „7 Klase” a contribuit, într-un timp extrem de scurt, pe care Dumnezeu i l-a alocat pe acest pământ, la dezvoltarea culturii ţării noastre şi a reuşit să intre în inimile a sute de mii de oameni, care l-au îndrăgit.

Pasajul subteran din preajma centrului comercial Shopping „MallDova” a constituit punctul de lansare şi locul în care Cătălin şi-a exersat vocea, timp de mai mulţi ani, graţie acusticii formidabile a acesteia.

Pentru a-i păstra vie amintirea şi a-i aduce un omagiu lui Cătălin, noi – fanii şi prietenii lui – venim cu inţiativa de a denumi subterana din preajma centrului comercial în cinstea lui Cătălin CARAGEA.

În perspectivă, vom depune eforturi pentru a amenaja această subterană cu pozele artistului în mozaic foto, a decora treptele cu plăci de teracotă sub formă de clape de pian, a instaura un monument în locul în care cânta şi a dota subterana cu boxe muzicale, în care să răsune piesele interpretate de Cătălin. Adiţional, dorim să fie montate bănci/scaune, iar tinerele talente şi oamenii care se simt singuri să se poată întâlni şi exersa/comunica. Sperăm, cu mare încredere, că gestul nostru va fi susţinut de Primăria Municipiului Chişinău şi de Ministerul de resort.

Poți semna petiția AICI

Citește și: Trupa „7Klase” a lansat varianta mixată la melodia „Lobodă” cu vocea regretatului Cătălin Caragea (Video)