Odată ce te prinde ”microbul” numit sport, cu greu te lași de el. Ceea ce nu e deloc rău! Iar următoarele celebrități de la Hollywood sunt dovada vie a acestui lucru, căci ei nu renunță la orele de sport nici măcar atunci când sunt în vacanțe. Despre cine este vorba, vedeți mai jos.

Dwayne Johnson și Jennifer Lopez

Nu se cunoaște exact dacă erau în „deplasare”, dar se vede clar că cei doi muncesc des în sălile de fitness, indiferent de orașul sau țara în care se află. Amândoi au declarat că nu pot trăi fără sport!

Hilary Swank

A rămas fără antrenor de jogging, dar asta nu înseamnă că s-a lăsat de sport. Hilary Swank se antrenează din greu, ori de câte ori prinde ocazia. „Fă să se întâmple”, a fost descrierea motivațională ce a însoțit această fotografie.

Shay Mitchell

„Burritos nu vor pleca de la sine de pe coapse”, a descris, jovială, actrița din „Pretty Little Liars”. În vacanțe, Shay preferă înotul și jogging-ul.

Justin Bieber

Like this

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nu l-am fi crezut în stare să joace fotbal sau să practice vreun sport, dacă nu ar fi existat aceste dovezi pe contul lui de Instagram.

Miranda Kerr

Proaspăta mireasă se îngrijește de silueta sa oriunde ar fi. În imaginea de față, Miranda era într-o vacanță exotică, alături de soțul său și de fiul Flynn.

Alessandra Ambrosio

Doar n-o oprește pe ea din făcut yoga o plimbare cu barca, pe mare. Dimpotrivă! E locul și timpul potrivit pentru așa ceva!

Foto: Instagram.com, Facebook.com