Da, da ați citit bine, există și exerciții pentru față, care ne ajută să aratăm mai bine. Cel mai des uităm de ele și nu credem că funcționează, dar noi te provocăm să încerci. 

1.Zâmbește cu gura închisă

Totul e foarte simplu: zâmbește fără ca să îți arăți dinții. Poți chiar să faci acest exercițiu mai complex și să tragi obrajii în timp ce păstrezi zâmbetul. De la început îți poate părea o sarcină dificilă, dar cu timpul chiar o sa-ți placă.

2.Rotunjește buzele

Știai că buzele te pot ajuta să scapi de bărbia dublă? Lasă capul pe spate, rotunjește buzele, de parcă ai pronunța cu încordare sunetul ,,O” și străduie-te să menții această poziție pentru cel puțin 15 secunde.

3.Ridică sprâncenele

Ridicând sprâncenele de câteva ori în decursul zilei, poți preveni sau reduce ridurile subțiri de pe frunte. Nimeni nici nu va observa că îți antrenezi mușchii feței.

4.Ridică obrajii

Dacă dorești să îți îmbunătățești tonusul pielii și în acelaș timp să lucrezi un pic cu mușchii obrajilor, acest exercițiu se potrivește perfect. Apasă puțin cu degetele pe obraji și ridică-i puțin în sus. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

5.Fă buze de rățușcă

Săruturile sunt benefice, chiar dacă nu ai pe cine săruta, atunci imită-le. Pentru a-ți tonifia mușchii feței, dar și pentru a-ți antrena buzele practică acest exercițiu simplu.

Citește și: Te lupți cu ridurile, coșurile și aspectul obosit al pielii? 6 obiceiuri nocive pentru tenul tău

 

Distribuie articolul: