Gina Pistol, una dintre cele mai iubite prezentatoare de televiziune din România, s-a retras recent din emisiunile “Chefi la cuțite” și “America Express”. Anul acesta, vedeta a anunțat că se retrage pentru o perioadă, recunoscând că nu mai poate urmări emisiunile. Invitată la un podcast, a vorbit despre plecarea bucătarilor celebri din “Chefi la cuțite” și cum se simte de când s-a retras de pe micile ecrane.

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz și sunt părinții unei fetițe de aproape doi ani. Vedeta a decis să-și dedice tot timpul primilor ani ai vieții fiicei sale, motivul principal al pauzei din televiziune. Deși îi lipsește partea profesională și echipa cu care a lucrat, Gina nu a comentat prea multe despre plecarea chefilor din reality-ul culinar.

Mie îmi lipsește asta, mi-e dor de echipă. Cele două proiecte sunt două proiecte în care am investit destul de mult emoțional. Eu atunci când mă bag într-un proiect de nivelul ăsta nu mă bag ca să îl văd ca pe un business, din păcate.Că până la urmă toți avem facturi la sfârșitul lunii. Mă bag pentru că eu cred și vreau să fac tot ce stă în puterea mea ca să iasă bine. Și sunt două proiecte care îmi lipsesc. Dar eu am nevoie de mine să mă adun, și copilul are nevoie de mine să fiu cum trebuie. Nu știu să zic mai multe despre plecarea băieților (n. red Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu)”, a spus Gina Pistol în podcastul lui Damian Drăghici.

Cu sinceritate, Gina Pistol a admis că nu poate urmări “Chefi la cuțite” și “America Express” din cauza emoțiilor intense și a absenței activității profesionale pe care o experimenta.

Mă doare, nu pot să mă uit. Mă emoționează. Știi cum e, când crești ceva, o plantă, o uzi tu, pui îngrășământ, îi ștergi fiecare frunză, îi dai energie. E a ta, știi? Și pe urmă să o vezi așa, parcă… Închizi ochii și treci pe lângă, te doare. Și mă doare, că îmi lipsesc.

Mie îmi place să merg, eu sunt un semn mutabil ca și horoscop, dacă mă închizi într-un birou m-ai omorât. Nu pot, eu trebuie să fiu liberă, să cunosc oameni, să văd locuri, să mă bucur vizual de tot felul de peisaje, eu omul ăsta sunt. Mă mai uit din când în când ce postează pe paginile de Instagram (n.red. – ale emisiunilor pe care le-a moderat), dar nu pot, mă doare, mă răscolește”, a mai spus Gina Pistol.

Distribuie articolul: