Cu toate ne dorim să nu fim niciodată rănite când vine vorba de dragoste, mai ales nu de partenerul de care suntem îndrăgostite.

A avea încredere în oamenii din jurul nostru a devenit din ce în ce mai greu și cu toate am trecut cel puțin o dată prin ipostaza de iubite geloase, nu-i așa?

Dar cum ar fi să știi cu adevărat dacă ai motive să te îngrijorezi sau nu? Ți-am pregătit mai jos o lista a zodiilor care sunt predispuse să înșele, și cel mai important, cum să-ți dai seama de acest lucru.

De aici, ține doar de tine să îți amintești semnele despre care o să citești și cum să afli adevărul de la partenerul tău.

Berbec

Bărbatului Berbec îi place să aibă sentimentul că femeile sunt o pradă pentru el. Dacă ai senzația că atenția lui se îndreaptă în altă direcție, sunt șanse să nu te înșeli.

Berbecilor le place să flirteze cu alte persoane, deoarece egoul lor crește și încrederea în sine de asemenea. Ai grijă să rămâi în centrul atenției lui deoarece bărbatul berbec se plictisește foarte ușor.

Taur

Taurii caută întotdeauna contactul fizic. Deși sunt stabili emoțional și răbdători, dorința de a cunoaște alte persoane crește dacă sunt lăsați singuri prea mult timp.

Dacă nu reușiți să vă sincronizați programul și să petreceți timp împreună, bărbatul taur o să simtă că nu este apreciat. Astfel, posesivitatea lui o să-l determine să caute atenția altcuiva. Dacă observi că nu mai este spontan și nu te mai surprinde, acest lucru poate fi cauza faptului că și-a găsit pe altcineva.

Gemeni

Gemenii sunt foarte sociabili și le place să aibă mereu un partener de conversație. Astfel, cunosc mereu persoane noi. Dacă ești o fire nesigură pe ea, s-ar putea ca un astfel de partener să nu fie chiar ceea ce îți trebuie.

Partea cea mai bună când vine vorba de relația cu un bărbat născut în zodia Gemeni este că deși comportamentul lui făță de tine se schimbă, acesta o să fie mereu dispus să discutați problemele de cuplu și chiar să le rezolvați.

Rac

Racii o să prefere mereu o seară petrecută în doi, decât să iasă în cu băieții la o bere. Dacă simți că bărbatul Rac nu îți mai acordă aceeași atenția ca până acum, este momentul să îți faci griji.

Racii sunt foarte sinceri când vine vorba de ceea ce simt, așa că dacă ai impresia că ceva s-a schimbat, chiar așa este.

Leu

Leii sunt pasionali și adoră să aibă controlul asupra situațiilor din jurul lor. Dacă nu primesc atenția pe care și-o doresc, o să fie dezamăgiți și vor încerca să compenseze asta prin cât mai multe seri pierdute prin oraș.

Sunt și situații când partenerul tău te poate ignora în mod intenționat deoarece a simțit că este neglijat în ultima perioadă. Încearcă să îl surprinzi cu o ieșire spontană în oraș sau de ce nu, o vacanță chiar.

Fecioară

Bărbații născuți în zodia Fecioară o să fie mereu atenți la detalii. Ei sunt cei mai mari critici ai lor și au tendința de a gândi prea mult tot. Pot ajunge chiar să își facă scenarii pentru a-și argumenta anumite comportamente și pentru a le justifica.

Dacă observi că partenerul tău se comportă prea frumos în ultima perioadă, poate fi din cauza faptului că vor să își ceară scuze de dinainte pentru ceva ce vor face. Asigură-te că îți faci partenerul să se simtă că este de ajuns, astfel încât să nu aibă tendința de a gândi prea mult tot.

Balanță

Balanțele urăsc să fie singure. Dacă observi că partenerul tău se comportă diferit și nu mai are aceeași energie, este momentul să crezi că ceva s-a întâmplat și se simte vinovat.

Cea mai mare problemă într-o relație cu o Balanță apare atunci când dorești să discuți despre ceea ce se întâmplă. Bărbatul Balanță o să refuze întotdeauna să înfrunte situația, deși sunt șanse să își facă rău singur prin această atitudine.

Scorpion

În ceea ce privește Scorpionii, încearcă să fii mereu cu un pas înaintea lor. Pregătește mereu ieșiri cu partenerul tău și fă-ți timp pentru voi. Încearcă să creezi o rutină pentru amândoi, astfel, dacă o s-o încalce, vei simți că ceva s-a schimbat.

Dacă nu te întreabă cum a fost ziua ta sau nu își face timp să discutați, fii mult mai atentă la ceea ce se întâmplă între voi.

Săgetător

Săgetătorii adoră sentimentul de libertate, așa că nu încerca să îngrădești niciodată libertatea partenerului tău.
Mereu vor dori să vorbească despre ce li se întâmplă sau au aflat, dar asta nu înseamnă că nu îți acordă atenția de care ai nevoie. Încearcă doar să le oferi timp și înțelegere și vei observa că sunt atenți la ceea ce ți se întâmplă și le pasă.

Capricorn

Capricornii par cei mai predispuși să însele, deși sentimentul de vină îi afectează pe termen lung.
Dacă tonul lor se schimbă și certurile devin din ce în ce mai dese, este momentul să te întrebi ce se întâmplă.

Vărsător

Bărbații născuți în zodia Vărsătorului trăiesc cel mai mult timp în mintea lor. Le place sentimentul de singurătate și își cunosc trăirile.

Dacă observi că ies tot mai des cu prietenii, încearcă să afli care este motivul. Obișnuiesc să evite problemele și nu doresc să discute despre ceea ce nu le place sau îi deranjează.

Pești

Bărbaților Pești le place să își facă prieteni și să îi ajute pe ceilalți. Își fac prietenii cu ușurință și au încredere la fel de ușor în oameni. Acest lucru îi poate îndemna să se vadă cu alte persoane, deși intențiile lor nu au fost acestea inițial.

Dacă simți că ceva se întâmplă și că partenerul tău se comportă diferit poți încerca să discuți despre ceea ce te îngrijorează. O să fie deschiși spre a comunica deoarece nu vor să te piardă și își doresc să îți ofere mereu sentimentul de siguranță într-o relație.

 

Distribuie articolul: