Sophie Guidolin are 29 de ani, este mama a patru copii și afișează o siluetă perfectă. Aceasta, însă, arăta cu totul diferit în urmă cu câțiva ani. 

Mama a 4 copii a găsit cheia unui trup sculptat, cu puțin efort. Atunci când a rămas însărcinată, s-a îngrășat cu 30 de kilograme. Și totul din cauza unei combinații de alegeri alimentare neinspirate. În cadrul unui interviu pentru Women’s Health, Sophie a mărturisit cum a reușit să scape de cele 30 de kilograme în plus.

„Îmi era rușine când eram la sală și nu aveam nicio idee despre cum ar trebui să mă antrenez, atunci când am început. Aveam umeri masivi și șolduri modelate, pentru că aceste erau singurele părți ale corpului pe care știam să le lucrez”, a spus aceasta.

Când a început să meargă la sală, petrecea ore în șir pe banda de alergat și mânca foarte puțin. Așa spera că va slăbi mult și repede. Dar s-a înșelat! A prins curaj și a început să folosească greutățile. Apoi a urmărit macronutrienții pe care îi consumă – cantitățile de proteine, carbohidrați și grăsime din alimentele consumate, rezultatele au început să apară.

„Am realizat că pot să mănânc ce mâncare vreau și totuși să obțin corpul fizic pe care mi-l doresc. A fost ca un truc magic – deodată, exercițiile s-au transformat dintr-o corvoadă într-o pasiune și puteam să mănânc tot ce voiam”, mai spune Sophie.

Sursa: Clickpentrufemei.ro

Vezi și: Cum a reușit Cristina Șișcanu să slăbească 15 kg? Iată ce dietă ține prezentatoarea

Distribuie articolul: