În atelierul ei este mereu miros de lemn și de vopsele, atmosferă creativă și multă căldură. Olga Holban creează de câțiva ani decoruri pentru casă din lemn, personalizând fiecare creație cu mult talent și dăruire. A lăsat activitatea de pedagog de limbi străine pentru ceva ce îi creează mai multă satisfacție. Cum i-a reușit și care este următoarea treaptă în activitatea sa antreprenorială, aflăm din interviul #EmpowerWomen cu Olga Holban.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Olga Holban (@homedecor_by_olgaholban)

„Eu am făcut facultatea de Limbi și Literaturi străine, am făcut pedagogie și chiar dacă eu nu practic aceasta acum, mă ajută mult abilitățile căpătate la facultate. Maternitatea a adus schimbarea în viața mea, iar de atunci eu tot încerc. Mereu mi-am dorit ceva să fac, ceva al meu și cred că am planuri de afaceri în diverse domenii: înghețată artizanală, linie de blugi, body pentru copii sau alte chestii. Dar cel mai probabil eu nu eram pregătită pentru aceste afaceri, eu neavând pe nimeni în familie cu astfel de experiențe și neavând cunoștințele necesare pentru porni. Prin încercări și prin greșelile mele am ajuns la ceea ce am ajuns astăzi – mă bucur că-mi reușește, o fac cu drag și mă bucur că place și oamenilor”, recunoște Olga Holban.

„Provocarea e că trebuie să-mi surprind mereu clienții fideli, pentru că arta mea nu este atât de necesară. Deci eu ies din zona mea de confort săptămânal, zilnic, și astfel aduc ceva nou. Cert este că mereu sunt necesare investiții noi și încercări noi, mereu caut cursuri, vopsele noi sau tehnici deosebite pe care să le încerc – de asta probabil nu mă plictisesc niciodată”, recunoaște Olga.

De unde se inspiră creatoarea și ce planuri are pentru acest an, descoperiți în cadrul interviului.

Foto: Home decor by Olga Holban