Cu aproximativ două luni în urmă, fiica prezentatoarei TV Andreea Esca, Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, s-a mutat în apartamentul cumpărat din proprii ei bani. Într-un video publicat pe canalul de Youtube storia.ro, ea și-a prezentat apartamentul și decorul pe care l-a făcut împreuna cu un designer de interior, și cu tatăl ei.

Alexia Eram și-a arătat apartamentul cu trei camere din centrul capitalei. Acesta a fost recent renovat. Ea pare foarte entuziasmată și mulțumită de noua sa casă.

Sunt foarte mândră că am reuşit să-mi cumpăr un apartament. Trei camere, cochet şi e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă şi un mic ajutor de la părinţi, here I am! Sunt fericită şi recunoscătoare!”, a spus tânăra vedetă.

Culorile de bază în decorul casei sunt alb, gri și roz, iar dintr-un dormitor, tânăra a făcut un dressing foarte încăpător și cu multe haine și încălțăminte cochete.

M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. (…) Am colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei. Evident, cu ideile mele și ale lui tata. Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a spus fiica Andreei Esca. Tinerei îi place atât de mult rozul, încât a optat chiar și pentru un frigider de această culoare.

Apartamentul are două etaje, un dormitor, un living, o cameră cu garderobă, o bucătărie mică și o terasă imensă. Alexia spune că a mers la compromis și a „sacrificat” din spațiul bucătăriei și a livingului pentru a avea o terasă mare, așa cum își dorește ea: „Acesta este unul dintre locurile mele preferate, pentru că mi-am dorit foarte mult o terasă spațioasă, unde să pot sta vara alături de prieteni, să mâncăm, să stăm nopțile de vorbă”. Tânăra a mai declarat: „Am spus că o să aleg un living mai mic, dar o terasă mare”.

„Apartamentul în care locuiește Alexia Eram, în vârstă de 21 de ani, ar fi costat aproximativ 200.000 de euro”, notează libertatea.ro.

Alexia a recunoscut că despărțirea de casa părintească a fost destul de grea, dar faptul că a studiat doi ani de zile în Anglia, unde a locuit singură, a ajutat-o mai ușor să se detașeze.