Recent, actrița și modelul Emily Ratzkowski, în vârstă de 30 de ani, a atras un val de critici asupra sa din partea urmăritorilor de pe pagina de Instagram. Orice fotografie nouă este motiv pentru a o critica.

Acum modelul se odihnește cu familia ei, soțul Sebastian Beer-McClard și fiul de trei luni, Sylvester Apollo, într-o stațiune balneară, unde au mers pentru a sărbători ziua ei de naștere. Pozele din vacanță au stârnit critici, totul a început de fotografiile în care Emily își ține în brațe copilul, iar acum ultima picătură pentru fani a fost o fotografie în care ea a fost surprinsă cu un pahar de băutură, asemănătoare cu șampania, în perioada în care încă își alăptează fiul.

Vedeta a început să fie mustrată pentru că a băut alcool, în ciuda faptului că alăptează copilul. În același timp, trebuie de remarcat faptul că aceasta nu a spus că are o băutură alcoolică în pahar, deoarece șampania ar putea fi nealcoolică.

„Nu a învățat să-și țină corect copilul și încă mai bea…”, „Nu-și alăptează fiul? De ce bea?”, „Indiferent câte fotografii postezi, nimeni nu va uita ce fel de „părinte” ești”, au scris fanii în comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Emily Ratajkowski (@emrata)

Reamintim, că recent pe Ratajkowski au criticat-o pentru că nu-și ținea corect bebelușul. Vedeta încă mai primește mesaje negative în comentarii și sfaturi despre cum să crească un copil.

Citește și: Emily Ratajkowski, învinuită de internauți că nu este o „mamă bună”: „Ține-ți copilul corect!” (Foto)

Cu toate acestea, Emily își păstrează calmul și nu răspunde comentariilor negative, demonstrând o răbdare de invidiat în această „bătălie” online.

Sursa: spletnik.ru