Cu trei luni în urmă, Emily Ratajkowski a devenit mamă pentru prima oară. Modelul și soțul ei, producătorul Sebastian Bier-McClard, i-au spus „bun venit pe lume” fiului lor pe nume Sylvester Apollo. În ciuda faptului că vedeta și-a revenit rapid la formele perfecte, după naștere, ea nu se grăbește să se reîntoarcă la muncă și se bucură din plin de maternitate.

Ieri Emily a sărbătorit împlinirea a 30 de ani și cu această ocazie a decis să-și petreacă ziua de naștere la mare împreună cu toată familia.

Vedeta a publicat o serie de imagini în care ea, soțul și fiul ei pozează în costume de baie cu același print.

Însă, în loc de complimente, de această dată, Ratajkowski a primit multe critici din partea urmăritorilor ei cărora nu le-a plăcut cum ține copilul îm brațe și au dat de înțeles că o consideră o „mamă rea”.

„Ține-ți copilul corect!”, „Vezi cum se ține corect copilul! Această nu este o pungă cu mâncare pentru pisici!”, „Copilul tău este în regulă?”, „Nu-mi vine să cred că îți ții copilul așa doar pentru a-ți arăta corpul”, s-au indignat fanii.

Emily nu a considerat necesar să răspundă cârcotașilor și a dezactivat posibilitatea de a lăsa comentarii sub aceste fotografii, iar apoi a mai publicat fotografii la fel în costum de baie, dar deja, fără copil.

Însă nici de data aceasta fanii nu au inundat-o cu complimente, dar au continuat să îi dea sfaturi cu privire la educația copilului.

Sursa: spletnik.ru

Foto: Instagram/ Emily Ratajkowski