Melodia „Blurred Lines” de Robin Thicke, feat T.I. și Pharrell a fost un adevărat succes muzical, nu doar pentru interpreți ci și pentru Emily Ratajcowski, care a trezit interesul publicului după ce a fost văzută în videoclip. La opt ani după lansarea acestuia, modelul a făcut acuzații grave la adresa unuia dintre cântăreți.

Este vorba despre Robin Thicke, care nu se află la prima acuzație. Supermodelul Emily Ratajkowski îl acuză pe artist de agresiune sexuală în cartea pe care a scris-o – „Corpul meu”, pe care o lansează pe 19 octombrie curent. Această situație ar fi avut loc în timp ce filmau celebrul videoclip, în care, la un moment dat, Emily apare complet goală.

Emily Ratajkowski a dezvăluit că Robin Thicke a apucat-o de sâni: „M-a apucat din spate, de sâni. Instinctiv m-am îndepărtat şi m-am uitat la Robin Thicke”, a scris aceasta.

Emily Ratajkowski a fost una dintre cele trei supermodele care au participat la senzualul videoclip al piesei „Blurred Lines”, în care mai cântă şi Pharrell Williams şi rapper-ul TI.

Robin Thicke a fost acuzat de violență în familie de către soţia sa, Paula Patton, înainte de a-i cere divorţul, într-o cerere de 52 de pagini pentru a obține un ordin de restricţie în toamna lui 2014.

Emily Ratajkowski are un băieţel de câteva luni pe nume Sylvester Apollo Bear, cu Sebastian Bear-McClard.

Distribuie articolul: