Un video cu mult sens, dedicat tuturor mamelor plecate în străinătate, a fost postat de către Emilian Crețu, pe pagina lui de facebook, Emilian Crețu – Da Sunt Român. În video acesta nu este singur, dar alături de nepoata lui Lavinia, care a jucat un rol decisiv în filmuleț. 

Ne-am deprins să vedem în filmulețele lui Emilian Crețu mult umor, dar dese ori în spatele umorului se află o doză bună de învățătură. Actorul, prin intermediul anumitor filmulețe, reușește să transmită adevărate lecții de viață și să sensibilizeze o țară întreagă.

Ieri, sora mai mare a lui Emilian Crețu și-a sărbătorit ziua de naștere. Aceasta a marcat frumoasa vârstă de 28 de ani, în Italia, departe de cei dragi, dar cel mai important departe de fiica ei Lavinia care este crescută tocmai de bunica.

Emilian Crețu alături de mama lui și Lavinia

Cu această ocazie, actorul a postat un video de felicitare pe Facebook în care apare și nepoata lui, Lavinia. Acesta a trezit reacții în rândurile internauților, care i-au lăsat sute de comentarii și aprecieri la video postat de către actor.

Cu siguranță acest video a trezit o multitudine de emoții și nu i-a lăsat indiferenți pe cei care, la fel ca și sora lui Emilian, își trăiesc viața departe de casă și departe de cei dragi.

Sursa foto și video: Facebook

Distribuie articolul: