Relația dintre actrița Liza Arzamasova, în vârstă de 25 de ani și antrenorul Ilia Averbukh, în vârstă de 46 de ani, a devenit unul dintre cel mai discutate subiecte. În tot acest timp, nici unul dintre cei doi nu a fost prea deschis pentru oferire anumitor declarații în acest sens. Totuși, celebritățile au făcut o excepție  când s-au afișat împreună în calitate de cuplu în cadrul unei emisiuni televizate.

Ieri, pentru prima oară, Elizaveta Arzamasova și Ilia Averbukh s-au afișat îpreună în calitate de cuplu în cadrul unei emisiunii Vecherny Urgant. Cei doi, au făcut și declarații care ne dau clar de înțeles că la moment trăiesc o frumoas poveste de dragoste.

„Suntem aici, suntem împreună, suntem fericiți”, a spus Averbukh.

 

Vezi și: O actriță din „Papiny Dochki” se iubește cu un bărbat cu 21 ani mai în vârstă! Cine e vedeta (Foto)

Cei doi nu au răspuns la una dintre cele mai provocatoare întrebări – de când sunt împreună? – (se vehiculează că cei doi ar forma un cuplu încă de când Elizaveta avea 17 ani). În schimb, Ilia a menționat despre faptul că perioada de aoutoizolare au petrecut-o împreună și s-au simțit extraordinar unul în compania celuilalt.

 Amintim că primele presupuneri despre povestea de dragoste între Arzamasova și Averbukh au apărut încă în luna iulie. Ulterior antrenorul a confirmat că cei doi sunt împreună, iar actrița în cadrul unui interviu a declarat că este foarte fericită și împlinită în plan personal.

Sursa: Spletnik.ru