Liza Arzamazova este actrița care preferă să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor, dar iată că paparazzi le pot afla pe toate! Vedeta serialului „Papiny Dochki” a fost surprinsă în ipostaze tandre alături de celebrul patinator și antrenor din Rusia, Ilia Averbukh. Mai multe detalii, vezi mai jos. 

Despre povestea de dragoste a celor doi s-a aflat după ce un portal de știri a publicat fotografiile în care cei doi au fost surprinși împreună și care ne sugerează clar că nu sunt doar prieteni.

În fotografii se vede cum Ilia și Liza se țin de mâini, în timp ce Averbukh o mângâe periodic pe genunchi. Într-o conversație cu reporterii, Arzamasova a reușit deja să confirme relația cu Averbukh, dar a refuzat să mai ofere anumite comentarii la această temă.

Cei doi se cunosc de mai bine de 10 ani. În 2010, Arzamasova a participat în cadrul unei emisiuni TV de patinaj artistic. În cadrul acestui proiect Averbukh a fost unul dintre antrenorii principali.

În pofida faptului că se vorbea adesea despre relațiile amoroase în care ar fi implicată Liza Arzamazova, aceasta nu a confirmat niciuna dintre acestea și a preferat dintotdeauna să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor.

Cât despre Averbukh, acesta a fost căsătorit timp de 12 ani cu partenera lui de dans, Irina Lobacheva. Cei doi au împreună un fiu, Martin.

Sursa foto: Instagram