Mezina fostului preşedinte a intrat în afaceri cu haine tip mini-me. Uite cum arată acum Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia. 

Elena Băsescu s-a reprofilat. Acum, când politica nu mai e o prioritate, ci familia, şi când nici nu mai urcă pe catwalk în prezentări de modă, aşa cum o făcea odată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a gândit să lanseze propria linie vestimentară. Aşa s-a născut un nou brand de haine, realizat în parteneriat cu designerul Iulia Bălan, notează okmagazine.ro.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama”, îşi argumentează Elena Băsescu, implicarea ei în modă.

„Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea, Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul „Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan”. Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt”, mai spune Elena Băsescu.

Vezi și: Apariție de senzație la botezul fiicei sale. Elena Băsescu a încreștinat-o pe micuța Anastasia (Foto)

Distribuie articolul: