Sărbătoare mare în familia Băsescu. Elena Băsescu și Cătălin Tomată și-au botezat micuța. Fiica fostului președinte Traian Băsescu a avut o apariție de-a dreptul senzațională la botezul micuței Anastasia.

Elena Băsescu a ales o ținută ce se asemănată foarte ușor cu o rochie de mireasă. Mezina fostului președinte Traian Băsescu a avut o apariție de-a dreptul sclipitoare la Biserica Sfântul Elefterie, acolo unde are loc slujba de creștinare a micuței sale.

Aceasta a ales să poarte la emoționantul eveniment, botezul micuței Anastasia, o rochie superbă, albă, retro, cu alură extrem de feminină, cu un corset ce-i subliniază talia, ce poartă semnătura celui apreciat designer din România, Cristina Săvulescu.

Creațiile talentatei creatore de modă au fost purtate nu doar de personaje celebre din România, ci și de vedete internaționale, una dintre ele este celebra prezentatoare tv irlandeză, Laura Whitmore.

Ținuta Elenei poate fi asemănată foarte ușor cu o rochie de mireasă. Ea a purtat o rochie midi, din dantelă, cu mâneci bufante. Iubitul ei, Cătălin, a avut un costum gri, iar cămaşa şi-a asortat-o cu ciorăpeii fiicei. În completarea ținutei, mezina familiei Băsescu a ales o pereche de sandale gri, foarte prețioase, comode în același timp, având un toc mediu. Ca și coafură, a optat pentru una naturală, fresh, așa cum ne-a obișnuit de cele mai multe ori.

Elena Băsescu a fost căsătorită cu Bogdan Ionescu, alias Syda, din 2012 până în 2016. Cei doi foști soți au o fată și un băiat împreună: Sofia Anais și Traian Junior. După divorț, EBA și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată. Ei au devenit părinți de fetiță pe 4 iunie 2018, care a primit numele Anastasia.

Sursa: cancan.ro, click.ro

Vezi și: Elena Băsescu a prezentat-o pe micuța Anastasia, mezina sa de numai 3 luni (Foto)