Toamna introduce reguli noi în garderobele fashionistelor. Ți-am pregătit mai jos câteva dintre piesele vestimentare vedetă ale acestui sezon, află care sunt acestea și spune-ne dacă-ți plac și ție la fel de mult cum ne plac nouă. 

Trenciul din piele

Trenciul de piele se transformă în cea mai importantă investiție din garderoba ta în toamna lui 2020. Dacă înveți să-l îngrijești corect acest trenci te poate servi o viață întreagă, iar apoi să se transformă într-o adevărată perlă vestimentară într-un magazin vintage. Acest model de trench ne transpune imaginar în anii 80, pe când erau purtate intens de toate iubitoarele de modă. Astăzi îl poți purta cu o pereche de blugi și un pulover supradimensionat, dar și cu un costum elegant se va privi cel puțin la fel de bine.

Costumul din tricot

După ce am petrecut câteva luni acasă, moda și-a mai schimbat vectorul și s-a orientat mai mult spre asigurarea confortului. De aici, rezultă una dintre cele mai actuale tendințe ale acestui an – costumele tricotate. În primul rând, un astfel de costum în nuanțe beige, gri sau chiar negru arată scump, în al doilea rând acesta este foarte confortabil, iar în al treilea rând, se va potrivi perfect cu stilul de viață activ de viață.

Paltonul clasic

Dacă nu știi cum să-ți reîmprospătezi garderoba de toamnă îți sugerăm să optezi pentru achiziționarea unui palton clasic. Ia în calcul modulul de palton mai lung, care nu doar că arată foarte stilat, dar îți va fi cei mai fidel prieten în zilele răcoroase ale toamnei.

Geaca din piele

Dacă nu-ți prea place trenciul din piele, ia în considerație modelul gecii tip motociclist. Această geacă arată extrem de stilat și este foarte versatilă. O poți purta cu blugi cu rupturi tip boyfriend sau chiar și cu o fustă plisată.

Rochiile din tricot 

Rochia de tricot de ceva vreme este considerată unul dintre cele mai de bază elemente în garderoba de toamnă. De ce au îndrăgit fashionistele atât de mult acest element vestimentar: este mereu confortabilă, caldă și poate fi ușor asortată cu cizme, botine mai masculine, sau chiar și adidași.

Cămășile din piele

Încep să fie tot mai populare. Bineînțeles că această piesă vestimentară arată foarte stilat, îți recomandăm să optezi pentru modele supradimensionale pe care le poți asorta, spre exemplu, cu o pereche de botine masculine

Sursa: Glamour.ru