Avea dreptate cine zicea că nașterea e cel mai important ingredient al frumuseții. După ce a adus pe lume gemenii Rumi și Sir, Beyoncé parcă ar fi înflorit. Fanii artistei sunt înnebuniți după felul în care arată aceasta, la nici două luni de când a născut.

Deși a fost, în primele săptămâni, mai absentă pe rețelele sociale, Beyoncé și-a recuperat absența la fix o lună distanță de când a născut, publicând pe website-ul său oficial, dar și pe pagina sa de Instagram, mai multe fotografii cu felul în care s-a schimbat, de când e mamă de gemeni.

Sâmbătă, diva a adăugat noi dovezi foto ale splendorii sale fizice, afișându-și formele voluptoase într-o rochie decoltată, cu mâneci voluminoase. Look-ul stilat al artistei a fost completat de o pereche de pantofi alb-negri, cu semnătura creatoarei de modă Stella McCartney, o pereche de ochelari cat-eyes, un set de bijuterii și o geantă plic, semnată de brandul Louis Vuitton.

Pozele au fost realizate în timpul unei ieșiri recente a celor doi soți.

Potrivit ultimelor știri de peste ocean, Jay Z și Queen B au investit peste jumătate de milion de dolari în camera micuților lor. Aflăm, de asemenea, că aceștia au angajat nu una, ci 6 femei care să aibă grijă non-stop de copii. Toate au contract pe un an și vor primi câte un salariu lunar de 8000$.

Foto: Instagram.com, beyonce.com

Distribuie articolul: