Să încercăm să facem un test. Dar înainte să începem vreau să te întreb. Tu știi care este cea mai mare frică a ta? Dacă nu, atunci acum o vom descoperi, iar tot ce trebuie să faci este să privești o imagine! 

Cuțitele, omizile, fluturii și merele se pare că au ceva în comun. Ele pot să dezvăluie cele mai ascunse frici pe care le avem.

Deci, în funcție de ceea ce vedem prima oară în imagini noi putem să descoperim de ce ne este frică. Așadar, ce vezi prima oară în imagine? Privește fotografia, apoi glisează mai jos pentru a afla ce semnifică fiecare variantă în parte.

 

Ce vezi prima oară în imagine?

Dacă ai văzut fluture!

Te temi că cineva te-ar putea trăda. Ai tendința să nu ai prea mare încredere în cei din jur, tocmai pentru a nu fi rănit și respins de ceilalți. Fluturii simbolizează totodată și evenimente traumatice din copilărie sau faptul că ai fost respins la locul de muncă. Când treci printr-o experiență de acest gen, creierul nu este capabil să o proceseze, motiv pentru care iese la suprafață în momentul în care anumite situații ne declanșează aceste amintiri.

Dacă ai văzut măr!

Cea mai mare frică a ta este frica de moarte. Poate părea banal, având în vedere că fiecare dintre noi se teme de asta, dar în această situație te temi, mai degrabă, să nu pierzi pe cineva drag, apropiat. Ești o persoană iubitoare căreia îi pasă de ceilalți, iar această frică poate sta la baza unei experiențe traumatice. Mai exact, pierderea unei persoane dragi poate a lăsat cicatrivi în subconștient.

Dacă ai văzut omida!

Ai auzit vreodată de fasmofobie? Dacă ai văzut omida este posibil ca în subconștient cea mai mare teamă a ta să fie teama de activități paranormale, cum ar fi să vezi o fantomă. Creierul va reacționa la cuvinte precum „fantomă”, „vrăjitoare” și alte entități supranaturale.

Dacă ai văzut cuțitul!

Cuțitele simbolizează amenințarea. Dacă acesta este primul obiect pe care l-ai văzut, frica ta ar putea fi cea de a suferi de o boală incurabilă. Cu toții ne temem de înaintarea în vârstă și apariția bolilor, dar această frică este una terifiantă pentru tine care stă înrădăcinată în subconștient. Te temi de boli incurabile sau moarte subită. 

Scrie în comentarii ce ai văzut tu!

Sursa: csid.ro 

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: