Modul în care percepem lumea este determinat de personalitatea noastră. Primul animal pe care îl vezi subconștient în imagine poate să arate aspecte ascunse ale personalității tale.

Personalitatea noastră este modelată de experiențele trăite, dar și de genetica noastră. Psihologii sunt de părere că cele mai timpurii experiențe de care avem parte sunt în stare să ne programeze creierul în perspectiva modului în care îi vedem pe ceilalți și lumea din jurul nostru. Care este primul animal care îți captează ochiul în această imagine?

Un vultur 

O creatură regală menită să zboare la înălțimi foarte mari, un vultur este ager, dar în același timp și elegant. Dacă vulturul este acela pe care l-ai observat primul atunci ești o persoană care se concentrează exact pe ceea ce face, foarte precisă și care nu lasă nimic în soarta întâmplărilor. Ai încredere în propria persoană și nu-ți pierzi vremea cu dramatizarea. Ești o persoană curajoasă căreia nu-i este frică să se arunce chiar și în necunoscut.

Un fluture 

Fluturele reprezintă dualitatea vieții. Una dintre cele mai delicate și gingașe creaturi cunoscută pentru frumusețea sa, este și cea care a trecut prin vremuri întunecate, fiind din start închisă într-un cocon. Dacă acesta este primul care ți-a atras atenția, atunci la fel ca un fluture, ești fermecător în exterior, dar porți un spirit neîmblânzit înăuntru.

Un câine 

Câinii sunt considerați cei mai buni prieteni ai omului dintr-un motiv bine întemeiat. Sunt foarte loiali, afectuoși și foarte jucăuși, astfel încât aduc veselie în cele mai mohorâte momente. Dacă ai observat pentru prima dată câinele, atunci ești o persoană înțeleaptă care știe ce contează cu adevărat în viață. Te dedici cu toată ființa celor din jur și altor cauze nobile și nimic nu te poate face să te răzgândești odată ce ai luat o decizie. Cu toate acestea, știi cum să te relaxezi și să te distrezi.

O lăcustă

Lăcusta este cunoscută pentru calitățile sale excepționale de a se închina. Punctele ei forte sunt precizia și răbdarea. Deoarece poate să rămână nemișcată cu orele și să atace în cel mai potrivit moment, în același timp aceasta preferă să nu să se angajeze în acțiuni neserioase. Dacă această creatură mică v-a atras atenția din prima, atunci ești caracterizat de determinarea și voința puternică a unei lăcuste. Cei din jur te pot subestima crezând că ești retras, însă în momentul potrivit vei ieși oricum învingător.

Un crab

Crabii sunt creaturi fascinante cu o personalitate complexă. Așa cum viața pentru ei nu este tocmai una ușoară, modelele exotice de care dispun, culorile pronunțate cu care își acoperă coaja tare îi ajută să se camufleze. Dacă aceasta este prima creatură pe care ai observat-o, atunci ești la fel de inteligent și isteț ca această creatură. Chiar dacă ți-ai construit o înfățișare dură, asta pentru că viața te-a forțat prin lecțiile dificile prin care ai trecut, în interior ai rămas un suflet delicat, care se află mereu în căutarea celor dragi.

Un lup 

Un lup este considerat a fi un ghid spiritual datorită înțelepciunii pe care o poartă. Misterios, îndrăzneț și intuitiv, un lup îi poate proteja pe cei ce îl inconoară, dar e la fel de în stare să hoinărească prin păduri întunecate. Dacă acesta este primul animal pe care l-ai observat, atunci de multe ori în viață mergi pe muchia cuțitului. Cauți aventură și mister. Rigorile și normele sociale nu sunt pentru tine. Dar când vine vorba de protejarea unei persoane apropiate, nimeni nu poate fi mai înverșunat și pasional ca tine.

Un cal 

Născut pentru a fi liber și sălbatic, un cal merită libertatea mai presus de orice altceva. Fiind creaturi demne, ei se conduc cu încredere de vocea inimii lor. Dacă acest animal impunătoar este primul pe care l-ai observat, porți un spirit sălbatic care se lasă greu dominat. Cu toate acestea, la fel ca această ființă, ești mai mult decât dispus să ajuți și să sprijiniți alți oameni. Îți face plăcere să te distrezi și să te simți bine alături de prieteni. Iar dacă ai fi nevoit să alegi între libertate și iubire, inima îi va prioritiza pe cei dragi în pofida propriilor nevoi.

Un cocoș 

Un cocoș este plin de culori vii, este o ființă neobișnuită și foarte rapidă. Se folosește de agerimea sa pentru a străbate tot felul de arealuri în viață, iar atunci când întâlnește un obstacol, tot ceea ce are de făcut este să zboare peste aceste obstacole. Dacă cocoșul este cel ce ți-a furat privirea atunci ești o persoană isteață, inteligentă și pricepută. Oamenii  pot fi induși în eroare de calmul tău înșelător, însă vor avea parte de o  surpriză dacă le va reuși să te scoată din zona ta de comfort. Te lupți fără frică și nu te deranjează să te faci auzit, să-ți justifici punctul de vedere când ți se face o nedreptate. Ești un lider înnăscut căruia nu-i este teamă să-și exprime liber gândirea.

Un porumbel 

Acest mesager al păcii este pur, frumos și blând. Dar puțin se vorbește despre puterea excepțională pe care o poartă aceste păsări superbe, care le permite să migreze mile pe cer, uneori chiar și în țările învecinate. Dacă porumbelul ți-a atras atenția, cel mai probabil ești o persoană calmă și demnă la exterior, dar în interior dispui de o forță supranaturală care te ajută să treci peste cele mai grele momente ale vieții. Ești înțelept și investești energia în astfel de lucruri precum construirea unei familii sau a unei comunități. Refuzi să atragi atenția lucrurilor minore care-ți apar în cale, mergând cu încredere în viață.

 

Distribuie articolul: