Pe data de 21 iulie 2021, Nyusha a făcut o declarație importantă – anul acesta va deveni mamă pentru a doua oară. A făcut anunțul într-o manieră deosebită: și-a arătat pentru prima dată burtica în videoclipul piesei „Heaven Knows”. Anunțul despre sexul copilului, la fel a fost inedit.

Citește și: Zvonurile s-au transformat în adevăr? Nyusha așteaptă al doilea copil (Video)

De data aceasta cântăreața a decis că va afla sexul copilului mult mai diferit. Astfel, Nyusha a organizat pe data de 9 Octombrie o petrecere baby shower. 

„V-am pregătit atât de multe surprize încât eu însumi sunt încă în stare de șoc”, a scris artista pe profilul ei de instagram.

Sala de sărbătoare a fost amenajată cu baloane de culori roz și albastru. Invitații au avut parte și de o provocare, pentru că au fost puși să ghicească dacă e băiat sau fată?

Votul se desfășura nu doar în sală, dar și pe rețelele de socializare. În timpul petrecerii Nyusha organiza și live-uri, atât pe instagram, cât și pe TikTok – majoritatea abonaților au pus inimile albastre, iar unii au declarat cu încredere: vor fi gemeni! 

Nyusha încă odată a demonstrat că este o mamă sexy. La petrecere a îmbrăcat o mini-rochie mulată, într-o nuanță oranj neon. A asortat ținuta cu o jachetă albă din piele și sandale cu toc.

La o oră și jumătate după începerea petrecerii, răspunsul a fost dat – Nyusha și Igor vor avea un fiu.

Distribuie articolul: