Cântăreața a postat un nou videoclip în care a dezvăluit, în sfârșit, publicului marele secret. Prima fetiță a cântăreței va avea curând un frate sau o surioară. Iar fanii sunt nerăbdători să afle ce nume vor alege viitorii părinți.

Foto: instagram.com

Zvonurile despre sarcina vedetei au circulat activ în mass-media în această primăvară, căci fanii au observat că vedetei i se vedea burtica crescută, în fotografiile și videoclipurile postate. Cu toate acestea, reprezentanții oficiali ai vedetei au negat acest lucru, spunând că sunt doar niște zvonuri.

Cântăreața, în vârstă de 30 de ani, a prezentat un videoclip pentru piesa „Cerul știe”: în cadrele finale ale videoclipului, Nyusha stă goală în întuneric și își ține ușor stomacul. După ce au apărut aceste imagini, publicul este convins că vedeta se află într-o perioadă importantă din viața ei: a doua sarcină.

Foto: spletnik.ru

Fanii au susținut și au felicitat vedeta pentru o lansare reușită și pentru o nouă etapă în viața de familie. 

„Doamne, acesta este un clip superb, iar finalul este și mai super!”

„Felicitări pentru premieră și pentru următoarea completare! Sunt foarte fericit pentru tine!”

„Fericire pentru tine și familia ta!”

„Dar te rog să nu dispari din cauza sarcinii. Suntem a doua ta familie, te iubim foarte mult și ne este dor de tine”, au scris fanii. 

Vă amintim că celebritatea este căsătorită cu consilierul președintelui Federației Internaționale Sportive Universitare Igor Sivov (în vârstă de 40 de ani). Relația sa cu cântăreața a început încă de pe vremea când era într-o altă căsătorie, iar acest lucru a îngrijorat-o foarte mult pe Shurochkina. Bărbatul, însă, a reușit să-și rezolve problemele și a construit o altă familie cu cântăreața Nyusha.

Foto: instagram.com

Vizionează noul videoclip al interpretei aici:Sursa: woman.ru 

 

Distribuie articolul: