The Rock a dezvăluit într-un video publicat ieri pe instagram că el, soția lui și cele două fiice, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Actorul a mai declarat că nu s-a mai confruntat niciodată cu așa ceva.

„Aș putea zice că a fost una dintre cele mai provocatoare și dificile lucruri pe care am fost nevoiți să o îndurăm ca familie, dar și eu personal. Asta o spun având în vedere că am trecut prin multe grozăvii în trecut”, a dezvăluit el, adăugând că a fost mai greu decât loviturile primite în ring.

Acest lucru s-a întâmplat acum 3 săptămâni: „Aș fi vrut să mi se întâmple doar mie, să fiu testat pozitiv, dar din păcate întreaga familie s-a îmbolnăvit. Așa că a fost o lovitură grea. Dar sunt bucuros să vă anunț că suntem bine acum, am trecut peste boală și nu mai suntem contagioși și mulțumită lui Dumnezeu suntem sănătoși. (…) Este o binecuvântare și o spun pentru că am prieteni care și-au pierdut părinții, oamenii dragi, din cauza acestui virus”.

Actorul a mai dezvăluit că fiicele sale au trecut ușor prin boală, având  gâtul inflamat și nasul înfundat, dar el și soția sa s-au confruntat cu simptome mai grele și pe tot parcursul tratamentul s-au autoizolat la domiciliu.

Dwayne a mai povestit că au contactat virusul de la niște prieteni dragi familiei și că împreună au luptat cu el și au câștigat. Acesta și-a îndemnat urmăritorii să-și protejeze familia, în primul rând și să fie disciplinați. „Suntem izolați din martie, suntem disciplinați, nu am lucrat în această perioadă, dar având familie și prieteni pe care îi iubești, desigur că vrei să-i vezi. Nu spun că nu trebuie să o faceți. (…) Acum însă, vom fi și mai disciplinați”.

Sursa: Instagram.com