Rusanda Cebotari este o tânără talentată de la noi, care s-a școlit în modă la cea mai bună instituție de profil din Milano și este în măsură să ne „distrugă” vestimentar, dar ea nu o face decât printr-o consultație constructivă atunci când îi este cerută părerea. 

Rusanda ne-a mărturisit „După Cortină” că a avut parte de priviri tăioase ale vedetelor după ce le-a comentat ținutele, semn că unele vedete de la noi mai au de lucrat de capitolul acceptării criticii.

Stilista ne-a povestit despre tendințele anului 2020, a comentat câteva ținute ale vedetelor străine și a spus ce nu trebuie să poarte vreodată un bărbat. 

Tendințe în anul 2020

„Culorile lava vor fi la modă în acest sezon, toate culorile de la maro arămiu până la orange neon, mai avem și culoarea albastră, roșu chili, toate nuanțele de bej și negru exagerat, în stilul punk. Vor mai fi în vogă botinele exagerate și aplicațiile metalice în special lanțurile.

Cât despre trendurile bizare, ca încălțăminte sport Adidas imenși și pantofii transparenți, Rusanda ne-a spus: 

„Nu există trenduri bune, trenduri rele sau îmi place, nu îmi place, contează doar dacă e la locul său și dacă este potrivit pentru persoana care poartă haina sau accesoriul.”

Ce ne-a spus stilista despre Jennifer Lopez, Gigi Hadid și Meghan Markle vezi în interviu. 

Ce să nu poarte bărbații niciodată

Cu sau fără glezna dezgolită? „Totul își are locul său, dacă sunt niște pantaloni subțiri sau blugi subțiri într-un stil mai de vară, atunci este admisibil să nu poarte ciorapi. Dacă este o ținută mai elegantă mai de oficiu sau eveniment de seară, pantalonul poate fi scurt, dar ciorapul trebuie să intre sub pantalon ca să nu vedem linia de piele seducătoare…”

Cămașa în pantaloni sau deasupra pantalonilor?Depinde mult de silueta pe care o are bărbatul. În cazul în care umerii nu sunt foarte proeminenți, eu aș sfătui să fie cămașa în interior pentru că va crea un efect de trapez. În cazul în care bărbatul are puțină burtică, dar este deținătorul unui spate mai puternic poate lăsa cămașa deasupra pantalonilor.”

Pantalonii mulați?pantalonii skinny s-au dus puțin și din moda femeilor, nu zic să nu îi purtați deloc, dar în viitor mai bine să optați pentru blugi mai largi. În garderoba feminină pot să înțeleg blugii skinny, dar în garderoba masculină…niciodată!”

Pentru mai multe detalii interesante despre Rusanda urmărește interviul

Distribuie articolul: