Olesea Sveclă ne-a bucurat cu prezența sa în platoul nostru cald și ne-a povestit tot ce am vrut să aflăm despre ea. Olesea este o actriță îndrăgostită de profesia sa, dar și mai îndrăgostită pare a fi de rolul de mamă, pe care îl are de câțiva ani. 

În interviu actrița ne-a povestit despre cum i s-a schimbat viața de când are doi copii și cum este să aibă lângă ea un bărbat ca Anatol Durbală.

Citește mai jos un scurt rezumat al interviului și nu uita că poți găsi interviul și pe canalul nostru de Youtube

Despre soțul Anatol: Cel mai sexy organ al lui este creierul…

„El este foarte deștept și te surprinde de fiecare dată. Pe mine nu mă surprinzi atât de repede, deja ne cunoaștem de atâția ani, avem copii și totuși de fiecare dată el face niște chestii la care eu zic – „wow”.

Îmi place că ne acordă foarte mult timp nouă. Reușim cumva să îmbinăm lucrurile perfect.

Un bărbat frumos poate să aibă ochii albaștri, să aibă mușchi, dar nu are ceva, nu are un vino încoace. Anatol are carismă și multe femei îi scriu pe Instagram, dar eu sunt foarte ok cu asta…”

Olesea Sveclă ne-a mai povestit că înainte de a se căsători cei doi s-au despărțit de mai multe ori, s-au certat, ea l-a alungat de acasă și s-au blocat pe facebook, dar cum au ajuns până la urmă să se împace, află vizionând interviul. 

Copiii ne motivează…

„Copiii sunt un stimul foarte puternic și da, noi ne-am schimbat. Viața a luat o altă turnură, de multe ori ne gândim cum ar fi dacă acești copii nu ar fi în apartament: ar fi plictisitor și viața nu ar avea culoare pentru că datorită lor noi trăim fiecare clipă și înțelegem cât de importantă este familia.”

Venirea copiilor poate fi un moment delicat pentru multe femei…

„Eu nu pot să zic că am avut depresie, dar neacceptarea că tu treci într-o altă etapă dintr-o adolescentă sau o tânără în etapa de mamă este destul de greu de conștientizat. Eu cred că am deja o perioadă de când mă simt mult mai bine, dar au fost momente de neliniște sufletească…”

Vezi și: „După Cortină” cu antreprenorul Corneliu Său, despre succes, eșecuri și: „Problema omenirii e că toți vor…”