Corneliu Său este primul om de afaceri, care ne-a pășit pragul în proiectul „După Cortină”. Pot spune despre el că e un om, care a știut că doar munca și voința îi va aduce succesul. Nu a fost ferit de eșecuri, iar atunci când a pierdut sume mari de bani, a avut tăria să aibă încredere în forțele proprii și să se ridice, mai puternic ca niciodată. 

Nu am vorbit despre cifre și ce face o afacere să fie de succes, dar despre motivație, energie, prietenia în bussines, familie și călătorii.

Corneiul Său ne învață câteva lecții simple, dar atât de importante în viața fiecăruia dintre noi:

Citește mai jos un scurt rezumat și urmărește materialul video de mai sus  pentru interviul integral sau intră pe canalul nostru de youtube: 

Eu am trăit foarte greu și de asta nu am avut altă șansă decât să creez ceva.

„Problema tineretului e că ei trăiesc foarte bine și de asta nu vor să trăiască mai bine. Eu am trăit foarte greu și de asta nu am avut altă șansă decât să creez ceva. Omul face mișcări nu când vrea, dar când TREBUIE. Pentru noi sunt lucruri: eu trebuie să-l fac și eu vreau să-l fac.

Acum se vede partea frumoasă a aisbergului, dar începutul a fost dureros și greu. Eu personal am livrat mobilă vreo 7-8 ani, eram și șofer și inginer…. Omenii vor să devină bogați acum, nu peste 5 ani.”

Ideea asta cu prietenia pentru mine e ca un autobuz…

„Din păcate aproape nu mai am niciun prieten din copilărie și adolescență. Sunt niște relații mai mult amicale și asta e ok. Eu eram frustrat și până la 35 de ani eu trăgeam cu dinții de acești prieteni. La 35 de ani m-am despărțit de cel mai bun prieten al copilăriei. Eu l-am adus în businessul de mobilă, pe urmă i-am dat bani în credit, dar cumva la el lucrurile au mers nu cum trebuie și noi nu mai vorbim.

Cu timpul s-au schimbat viziunile și astfel nu mai există o legături puternică cu prietenii din adolescență, dar am rămas amici.

Noi ne ținem de trecut, de obiceiuri, de deprinderi, de niște obligații…

Ideea asta cu prietenia pentru mine e ca un autobuz, care merge de-a lungul vieții. La unele stații urcă oameni, iar la alte stații coboară. Nu pot să meargă toți împreună până la ultima stație.”

Problema omenirii e că toți vor…

„Toți vor salariu mai mare, un soț mai deștept, mai frumos, mai bogat. O femeie cu siluetă frumoasă, mai gospodină, copii cuminți și așa mai departe….

Hai să începem invers: ce ești gata tu să oferi?

V-am intrigat, nu?”

Urmărește materialul video complet mai sus.

Vezi și: Interviu „După Cortină” cu Ivan Cîvîrjîc – succesul Zebra Show, profesia de medic și lucrul cu pacienții bolnavi de covid

Distribuie articolul: