Hair Stylista Mariana Bîrca a fost invitată în proiectul „După Cortină” din această săptămână și ne-a spus toate secretele pentru o tunsoare corectă și o culoare care să ne avantajeze. Mariana este o fire extrem de sinceră, care ne-a spus franc că nu crede în măști „minune” făcute acasă sau alte remedii naturale pentru un păr ca din reviste. 

Tendințele anului 2018 

„Anul 2019 a venit cu schimbări, dar a păstrat totuși ceva și din 2018. Trecerile gradate, ombrele și balayage-urile le-am luat și în 2019. Anul acesta blondul argintiu va fi pe primul loc, pe locul doi se plasează este nuanța de ciocolată  cu nuanțe de mov.”

Cât despre tunsoare, Mariana spune că totul depinde de la caz la caz și că astfel nu putem ține cont mereu de tendințele anului.

Ce să nu îi facem niciodată părului nostru? 

Femeile care iubesc părul drept vor fi acum un pic îngrijorate, pentru că Mariana ne-a spus clar:  îndreptatea părului cu placa dăunează foarte mult firului.

Nici fetele cu părul creț nu au scăpat: „Sunt total împotriva ondulării chimice, cineva o mai numește bio ondulare. Eu nu am întâlnit ceva ce să onduleze pe 6 luni și să mai fie și bio.”

Hair Stylista ne-a mai  spus că nu este bine să ne aventurăm în a ne decolora părul în condiții de casă.

Pe parcursul anilor vedetele de la noi au trecut prin mai multe schimbări de look. Cred că vă amintiți de Nelly Ciobanu roșcată sau Tany Vander blondă, cum le stă mai bine, ne-a explicat Mariana Bîrca în interviu.

Vezi și: „După Cortină” cu soprana Ana Cernicova: „Tot ce s-a întâmplat în viața mea m-a făcut mai înțeleptă și mai bună la suflet”