Prezentatoarea TV, influencera și mama Doina Stratan a fost noua invitată „După Cortină”. Am fost încântată să cunosc o femeie superbă, plină de energie și caldă. Doina este însărcinată pentru a doua oară, iar această perioadă nu o obosește, dimpotrivă o face mai ravisantă. Am vorbit cu tânăra mamă despre cum se schimbă viața sentimentală și intimă a unui cuplu după apariția copiilor, ce părere are despre anestezia epidurală și cum s-a descurcat soțul ei în sala de naștere.

Citește mai jos un scurt rezumat al interviului cu Doina Stratan, dar urmărește interviul video integral mai sus sau intră pe pagina noastră de youtube.

Nașterea naturală și epidurala…

„Am născut natural. Am apelat la epidurală doar în momentul contracțiilor. De ce? Pentru că a fost prima sarcină și chiar mi-am dorit o amintire extraordinar de frumoasă și fiind conștientă de consecințele care pot fi din cauza contracțiilor din cauza perioadei acesteia de acomodare cu ideea că în câteva minute vei naște. Atunci ai o explozie de emoții și nu prea îți reușește să te controlezi și epidurala te ajută cumva să te relaxezi. Eu l-am avut pe soțul meu alături pe perioada travaliului și a nașterii și a fost superb pentru că am putut să comunicăm să facem câteva poze, am putut să discutăm cu moașa și să vedem cum putem avea o naștere de succes.”

Despre epidurală: „Există o parte pozitivă și una negativă, dar asta depinde de fiecare om. Odată ce un medic merge la acest pas și este de acord să îți realizeze această procedură oricum se discută preventiv consecințele care pot apărea dacă mama deja are anumite probleme. Este o procedură foarte migăloasă pentru că este în coloana vertebrală.”

Participarea soțului la naștere…

„Soțul meu și-a dorit să participe la naștere el fiind destul de sensibil, dar  la acest capitol cumva s-a monitorizat și mi-a spus: „eu chiar vreau să văd cum are loc procesul” și a fost foarte bine. A explodat de emoții când Alisa se afla pe burta mea. A început să plângă… eu sunt de părere că atunci un bărbat te înțelege cu adevărat.

Dacă partenerul stă la capul tău și te susține chiar nu este o problemă, desigur că nu a venit în față să mă vadă în „amploarea” propriu zisă”, ne-a mărturisit Doina.

Despre cât de diferită este cea de-a doua sarcină, cum schimbă relațiile intime apariția copiilor, dar și cât de greu și-a revenit după prima naștere, află urmărind interviul video integral.

Foto: Instagram.com