Posesivă, romatică, iubitoare, așa se descrie interpreta Cornelia Ștefăneț. EA este invitata din această săptămână de „După Cortină”. Ne-a povestit că defapt după chipul angelic se ascunde un scorpion cu o personalitate puternică și categorică. 

Ierți sau elimini din viața ta? 

„Foarte mult contează gradul cu care a călcat pe bec, deși eu sunt foarte categorică. Atunci când omul îmi este foarte drag, evident că mai fac și excepții. Nu există om care să nu greșeacă și eu mai greșesc.”

Cui îi seamănă fetița? 

„Fetița mea deja este o leoaică în toată firea, încăpăținată și câteodată asta mă scoate tare din sărite, dar mă bucur pentru că în societatea nostră ea cu siguranță își va apăra bucățica de pâine. Dacă e să vorbim de înfățișare, e copia lui tata doar că are două cosițe :D”

Marea liniștită și vulcanul activ da la ei din casă este… 

„Eu de multe ori explodez, Marcel este mai calm mai liniștit, dar dacă erupe vulcanul pe nume Marcel Ștefăneț, atunci trebuie să fugim cât mai departe… Duritatea lui apare când este deja ceva foarte critic, de obicei, el este cel care aduce calmul și liniștea în cuplul nostru.”

Diferența de vârstă, își spune sau nu cuvântul? 

„Este o diferență și ea câteodată își spune cuvântul și este și firesc.
Evident că el nu este întotdeanu deacord cu mine, important este să nu pui accent că există o diferență, important este să simți ceva pentru acea persoană.”

„Nu îmi pare rău de loc că m-am căsătorit la aproape 20 de ani, pentru că împreună cu Marcel m-am format ca și personalitate ca și interpretă. El foarte mult mă ajută și m-a ajutat să fiu cine sunt în prezent.”

Nu rata nici cele 4 întrebări fierbinși. Urmărește interviul și află când și de ce cuplul Ștefăneț era la un pas de despărțire. 

 

Vezi și:„După Cortină” cu Alexandra Shine, despre accidentul care i-a schimbat viața! „Dintr-o dată rămâi paralizat la pat, este foarte complicat…” (Video)