Cu siguranță Alexandra Shine este cea mai cunoscută dansatoare de la noi. Ani la rând a bucurat publicul prin talentul său special, a participat la o mulțime de concursuri, iar dansul era practic viața ei, dar într-o zi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, Alexandra a fost implicată într-un accident de mașină, care avea să îi fure posibilitatea de a mai dansa. Cum a reușit să revină pe scenă și cum a trecut peste depresie ne-a povestit Alexandra, „După Cortină”. 

De ce Shine? ne-a explicat chiar EA. 

„Numele adevărat Alexandra Goremichina – este greu de pronunțat, mai ales de către români.

Am făcut o listă, dar „Shine” a fost primul pe listă și până la urmă am ajuns la acest nume. Eu mă simt bine cu numele acesta și cel mai important este că eu sunt un om foarte optimist și cred că mă reflectă.”

Accidentul care i-a schimbat viața!

„Eu nu am renunțat niciodată la dans. A fost o perioadă foarte complicată, dar zic eu că totul trece, trebuie să fim optimiști atunci asta și am învățat. Am învățat că trebuie să ne bucurăm de fiecare moment. Noi nu știm când se va termina viața aceasta și trebuie chiar să apreciem.”

Cum a apărut muzica în viața ei!

„Întotdeanu am vrut să cânt numai că în copilărie mi s-a spus că nu este posibil pentru că nu am voce. După accident eu am pierdut posibilitatea de a dansa, atunci am fost la școala de muzică am început să fac canto mai intens. Eu am descoperit că dacă vrei tare…tu poți să înveți asta.”

Depresia.

„Când s-a întâmplat accidentul eu nu cred că am fost foarte depresivă pentru că atunci eu am așteptat să mă ridic, să văd dacă rămân schioapătă sau nu, că asta a fost prognoza mea, lucru care nu s-a întâmplat.
Depresia a venit mai târziu. Eu tot am sperat că recuperarea va trece mult mai repede și nu s-a întâmplat. Când mi-am dat seama că este atât de complicată recuperarea cred că atunci m-a lovit cel mai tare depresia.
Tu ai fost un coregraf extra mega activ cu școli, cu proiecte televizate și dintr-o dată rămâi paralizat la a pat, este foarte complicat…”

Soluția!

„Din momentul în care eu am găsit niște lucruri care îmi plac și am avut posibilitatea să fac niște lucruri care îmi plac, asta mi-a dat puțină energie.”

Provocarea EA

Nu a scăpat nici Alexandra de cele patru întrebări fierbinți!

40- Te-ai folosit vreodată de abilitățile tale de dansatoare pentru a cuceri un bărbat?

60- Un gentleman sau un bad boy?

80- Ai avut vreodată un iubit care nu știa să danseze deloc?

100- Ce relație te leagă de Teodor Rădulescu, prieteni s-au va legat vreodată și o relație de iubire?

Ce a raspuns Alexandra afli urmărind „După Cortină”.

Vezi și: Multe zâmbete cu Victoria Roșca „După Cortină”! Subiectul despre care îi este greu să vorbească:„Din punctul ăsta de vedere mie îmi este cel mai complicat”