Chiar de ziua capitalei, primarul de Chișinău, Dorin Chirtoacă, a acceptat propunerea Rodicăi Ciorănică, de a participa la o nouă ediție a emisiunii „O seară Perfectă”, acolo unde a mai vorbit, anterior, despre relația cu logodnica sa, jurnalista Anișoara Loghin. Astăzi, însă, edilul a dezvăluit mai multe detalii cu referire la cum decurge relația celor doi. Ce a mărturisit Dorin Chirtoacă, vedeți mai jos. 

Data trecută, Dorin Chirtoacă a sosit în platoul emisiunii „O seară perfectă” la brațul iubitei sale. De data asta, nu doar că a venit singur, ci a adus și noi impresii legate de perioada pe care o trăiește din 31 august, atunci când i-a cerut mâna iubitei:

„Societatea ne percepe, deja, ca soț și soție. Noi locuim împreună din 31 august și, cel mai probabil, nunta va fi un fel de petrecere, un fel de marcare a evenimentului, dar în percepția societății, noi deja suntem soț și soție.

Chiar și Mitropolitul mi-a zis că în acest an, am venit la Hram fiind însurat.

Ce planuri am ca și bărbat, cu femeia mea frumoasă, nu vreau să vă spun. Sper să avem, azi, 1-2 ore în care să stăm și noi să ne relaxăm împreună.

Mi-a scris chiar și un mesaj de dimineață: Dumnezeu ți-a dăruit o zi cu soare. Eu i-am scris o poezie, pentru că astă-noapte chiar am visat-o.

[…] Am observat că e greu cu timpul și la ea, și la mine. Faptul că vreau să mă împart între activitatea de primar și viața de familie, înseamnă că trebuie să găsesc o cale de mijloc, n-am cum să le acord mai puțină atenție.

Prima lună de trai împreună a fost obișnuită, pentru că am mers la serviciu chiar de a doua zi. Ne-am văzut seara și dimineața, înainte de serviciu. A fost o lună autentică, adevărată, așa cum vreau să fie toată viața.”

htrs

Dorin Chirtoacă a venit, la emisiune, și cu un mesaj de felicitare pentru chișinăuieni:

„Fiecare avem câte o zi de naștere, dar pe 14 octombrie avem ziua de naștere a tuturor. În acest an, am vrut să compar Chișinăul cu un organism de om, cu cicatrici, microbi și viruși. Dar una peste alta, cu siguranță că orașul nu suferă de o boală incurabilă, așa că îl putem trata”, a mai spus Dorin Chirtoacă, în cadrul emisiunii citate.

Foto: captură video, Acasă în Moldova

Distribuie articolul: