Diana Dobricov este mamă a doi copilași minunați de 10 și 15 ani, are o pasiune deosebită pentru fashion, gătit și citit, iar alimentația sănătoasă și sportul regulat sunt extrem de importante pentru ea. Pe contul său de Instagram, bloggerița împărtășește rețete, secrete pentru un corp frumos, lecții de stil, outfituri și fotografii inspiraționale. Iar simplitatea și bună dispoziție sunt cuvinte-cheie care o descriu pe intervievata noastră.

Pagina ta de Instagram este una motivațională, cum ai reușit să aduni o comunitate de aproape 25 de mii de urmăritori?

Vorbind sincer nu am adunat nimic, o singură dată am participat la un concurs cu mai mulți bloggeri și am înțeles că nu e pentru mine. De aceea am lăsat ca totul să evolueze de la sine. Prefer să am un număr mai mic de persoane, dar să fie cu aceeași gândire ca a mea. Profilul meu nu este despre concursuri, bani, faimă, dar despre femeie, mamă, suflet și dragostea de sine.

Cum a început activitatea ta?

Inițial am creat pagina pentru a mă împărtăși cu rețetele mele culinare.

Multe fete încearcă să obțină fotografii „instagramabile” la fel ca ale tale. Care sunt secretele sau trucurile pe care poți să le oferi urmăritoarelor noastre pentru a ieși reușit în poză?

70 din 100 de poze sunt făcute de copiii mei, cred că, la fel ca la majoritatea femeilor. Odată am și primit o replică-întrebare de la fiul meu când l-am rugat să-mi facă încă o poză „mama, tu ne-ai născut ca să-ți facem poze sau să ai urmași?” (râde). După fraza dată mi-a pus o taxă pentru pozat)). E și corect consider eu. Copiii de la 2 ani deja sunt o personalitate aparte, iar timpul lor și munca trebuie remunerată dacă deja întreci limita rugăminților.

Dar cel mai bun sfat pentru o poză reușită e să fii tu însuți și să nu-ți fie frică să arăți copilul din tine! Your mood

Ce te-a marcat cel mai mult în viață?

Dacă vorbim de perioada actuală, atunci este carantina. În special primele luni. Fiind o persoană foarte deschisă și comunicabilă am avut o perioadă grea de adaptare și de schimbări lăuntrice cât și fizice. La prima vedere îmi părea că este un minus mare, deranj… dar iarăși, totul depinde de noi la cum privim lucrurile, uneori un lucru negativ poate să fie și pozitiv până la urmă.

Ai niște forme demne de invidiat, care este secretul acestui corp perfect?

În primul rând iubirea de sine. Foarte multă lume crede că am genetica bună, dar când le arăt pozele mamei mele sau ale mele după naștere, se înțelege că nu e totul despre genetică ci despre muncă și în dorință. Am slăbit de la 78 de kg la 55, într-o perioadă scurtă și în mod sănătos. Secretele funcționabile se pot găsi pe pagina mea de Instagram complet gratis

Ești mama a unor doi copilași frumoși, după naștere nu ai avut probleme cu greutatea? Cum a mers restabilirea?

În timpul ambelor sarcini, am adăugat 23 și 26 kg. După a două sarcină mi-a luat ceva timp să mă restabilesc fizic, dar iarăși ține de ce îți dorești. Ambii copii i-am alăptat natural (piept), mai mult de un an și 3 luni. Deci pentru ca o mamă să slăbească nu e neapărat să își strice alimentația, pur și simplu trebuie să fie una sănătoasă plus exerciții în condiții casnice cu copilul, care poate fi o perioadă distractivă și pentru pici. Nu există nu pot, există nu vreau.

Cu ce principii îți educi copii?

Cred că după principiul egalității în mare parte. La cum am și menționat, copiii de la doi ani sunt deja personalități a căror frontiere psihologice eu nu le încalc, dar care de mici cunosc simțul responsabilității și a respectului. Nu poți să impui un copil să te respecte dacă tu nu-l respecți. Cele mai dese ori părinții fac o greșeală enormă: nu permit copiilor să facă unele lucruri prin casă. Asta ca și cu bărbatul… poate nu face totul ideal, dar important că face și încearcă. Odată ce le tai dorința cu fraza „lasă că eu singură” până aici ți-a fost))…vei face totul singură. Mie nu-mi este rușine să arăt în fața copiilor mei că îmi este greu, că am nevoie de ajutorul lor sau că îmi este rău.

Chiar dacă ai o asemenea siluetă, am văzut că ești pasionată de gătit! De unde vine această pasiune?

Pasiunea pentru gătit s-a dezvoltat în perioada carantinei în mare parte. În această perioadă am descoperit că am un talent aparte pentru bucate, în special pentru mâncarea europeana și caucaziană. Cu părere de rău nu mereu reușesc să postez toate rețetele, dar mi-am pus drept scop să lucrez asupra acestui subiect și să-mi fac timp

Care este mâncarea ta preferată?

Cartofii prăjiți ca acasă și haceapuri.

Pe lângă toate ești și o fashionistă înrăită, care sunt trucurile tale de bază pentru a avea un look impecabil de fiecare dată?

Simplitatea și buna dispoziție în primul rând. Pentru un look impecabil nu e necesar sa ai o garderobă extrem de mare. E important să creezi o garderobă de bază: un maiou alb și negru, o pereche de jeanși, eu ador mom style, albaștri și gri, adidași albi, o cămașă sau mai multe care pot fi preluate din garderoba soțului la fel ca și sacourile…și that little black dress, care se asortează perfect cu sacoul soțului. Iată perfecțiunea mea de bază.

Care este cea mai scumpă piesă vestimentară din garderoba ta?

Am 2 piese preferate: cizmele Hermes care erau un vis al meu și gentuța de la YSL. Au fost procurate din Roma.

Dar cea mai ieftină?

Cea mai ieftină este maioul bărbătesc de la Maicom. Îmi place enorm calitatea si simplitatea. În general îmi plac brandurile autohtone, le port cu mare drag!

Care este brandul tău preferat?

Max Mara.

Descrie viața ta prin câteva cuvinte.

Trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Nu îmi țin hainele în garderobă pentru ocazii speciale precum ne-au învățat părinții noștri, la fel ca și emoțiile. Căci ziua ceea specială o creăm noi.

Nu judec lumea căci nu am dreptul ca om și suflet…numai copiii mei pot să mă judece dacă fac ceva corect sau nu și doar ei mă pot critica, iar aceste critici le și accept cu drag.

Viața nu e perfectă, la fel și noi!