Chiar dacă negocia încă acum câteva luni un contract cu postul de televiziune Rossia, unde avea să ia locul unui alt prezentator, Dmitry Shepelev revine la Perviy Kanal. Partenerul de viață al regretatei Janna Friske pune la cale un proiect televizat nou. Despre ce este vorba, vedeți mai jos.

Dmitry Shepelev s-a concediat de la Perviy Kanal și ia locul prezentatorului unei emisiuni de scandal

Despre revenirea sa la ecran, Shepelev a anunțat într-un mesaj virtual, în care a menționat:

„Mi-am dorit întotdeauna să prezint un show la Pervyi Kanal. În sfârșit a venit timpul ca acest lucru să se întâmple. Mă întorc acasă. Știu de câte puteri este nevoie ca să revii la viață. Și eu mă întorc”, a semnat acesta.

Aflați că noul show al lui Dmitry Shepelev va fi o emisiune dedicată persoanelor care nu se mai înțeleg, chiar dacă în trecut au fost extrem de apropiate.

„El a suportat o pierdere. A suportat minciună și trădare. Acum știe sigur că e cel pe care l-a judecat lumea și care niciodată nu va judeca pe alții. E gata să își ajute eroii să aducă adevărul la suprafață”, menționează, despre această revenire, redactorii 1tv.ru.

Emisiunea prezentată de Shepelev promite a fi un talk-show revoluționar, intitulat „На самом деле”. Show-ul își propune ca prin adevăr să readucă oamenii aproape unii de ceilalți:

„În fiecare ceartă există două fațete ale adevărului. Și dacă ești de acord cu propria dreptate, e important să îl auzi și pe celălalt. Întrebarea e dacă sunteți de acord să aflați adevărul. Voi adăuga că în studio-ul nostru este imposibil să minți. Minciuna poate distruge vieți omenești, cariere, familii, viitor. Pe parcursul unei mari perioade, am fost hrănit cu minciună și știu cât de greu este să trăiești cu asta. La această emisiune, vreau să îi ajut pe oameni să se audă, să afle dreptatea și să clarifice tot ce se întâmplă între ei cu adevărat”, adaugă prezentatorul TV.

Dmitry Shepelev: primul interviu video, la 1,5 ani de la moartea Jannei Friske: „Fiul a fost cel care m-a salvat”

Părinții și fiul Jannei Friske, impuși să întoarcă 21 mln de ruble în conturile Rusfond. Reacția lui Dmitry Shelepev

Foto: captură video