Moldoveanca Irina Ceban cunoscută acum sub numele de Irisha, cu multă muncă și pasiune, și-a găsit succesul în România. Acum, în viața ei și-a făcut loc o nouă provocare. 

Irisha are 33 de ani și mereu este pregătită pentru noi provocări și încercări. A participat la multe proiecte din România ca „Bravo, ai stil!” și „Survivor”, de unde a și devenit atât de cunoscută. Bruneta talentată, după cum se vede, se pricepe bine la a face televiziune, căci la ambele emisiuni a dat dovadă de curaj, talent, muncă și ambiție.


Mereu are un vibe pozitiv și te motivează să fii plin/ă de energie. Interpreta se mândrește cu vocea ei puternică și armonioasă.


Nu am cuvinte pentru a vă descrie emoția pe care am trăit-o ieri”, a scris Irisha pe profilul ei de Instagram.„Pentru prima oară în rol de prezentatoare la @wowbizro_officialAsta a venit la pachet cu o responsabilitate imensă, avându-i alături de mine în platou pe senzaționalii jurați de la @bravoaistil@raluca.badulescu @tibiclenci Maurice Munteanu, dar și minunata prezentatoare a acestui show @ilinca.vandicioficialVa mulțumesc pentru receptivitate și energie, m-am simțim divin. Am luat o piatra-n gură și am pășit cu dreptul în lumea televiziunii, în rol de prezentatoare”, a mai adăugat molodveanca.

Vezi aici postarea:

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от IRINA CEBAN (@irishaofficial)

Foto: instagram/Irisha

Distribuie articolul: