Pe 1 decembrie actorul Elliot Page, până la transformare purtând numele Ellen Page, a anunțat că nu mai este femeie, ci bărbat transgender. Atunci, soția sa, Emma Portner, și-a exprimat sprijinul pentru decizia luată de Elliot, deși cei doi nu mai formau un cuplu încă din vară. „Sunt atât de mândră de tine Elliot”, a scris aceasta. La nici două luni de la acel anunț, cuplul divorțează oficial.

După trei ani de la căsătorie, dintre care ultima jumătate de an cei doi nu mai erau împreună, cuplul canadian și-a anunțat divorțul oficial într-un comunicat de presă: „După ce ne-am gândit mult și am analizat cu atenție, am luat decizia dificilă de a divorța, după separarea noastră în vara trecută”.

Potrivit Page Six, cazul de divort contestat a fost depus marți la Manhattan. „Avem cel mai mare respect unul față de celălalt și rămânem prieteni apropiați”, a mai afirmat cuplul. Alte detalii nu au fost oferite.

„Bună prieteni, vreau să vă împărtășesc că sunt trans, prenumele meu este el/neutru și numele meu este Elliot”, a scris starul pe 1 decembrie 2020 pe pagina sa de Instagram, vorbind despre identitatea sa sexuală.

În februarie 2014, Ellen Page făcea dezvăluirea că este gay, iar în 2018 s-a căsătorit cu Emma Portner.

Sursa: Page Six

Citește și: Nu mai este Ellen Page ci este Elliot, bărbat transgender. Starul din „X-men” a făcut anunțul pe Instagram (Foto)