„Bună prieteni, vreau să vă împărtășesc că sunt trans, prenumele meu este el/neutru și numele meu este Elliot”, a scris starul pe 1 decembrie pe pagina sa de Instagram, vorbind despre identitatea sa sexuală. Elliot Page a fost nominalizat în 2008 la Premiul Oscar pentru rolul principal „Cea mai bună actriță” din filmul „Juno”.

„Mă simt norocos că scriu asta. Să fiu aici. Am ajuns în acest loc din viața mea. Simt o recunoștință copleșitoare pentru oamenii incredibili care m-au susținut de-a lungul acestei călătorii. Nu pot începe să exprim cât de remarcabil se simte să iubesc în cele din urmă cine sunt suficient pentru a-mi urmări sinele autentic. Am fost inspirat la nesfârșit de atât de mulți în comunitatea trans. Vă mulțumim pentru curajul, generozitatea și munca dvs. continuă pentru a face din această lume un loc mai incluziv și mai plin de compasiune. Voi oferi orice sprijin pot și voi continua să mă străduiesc pentru o societate mai iubitoare și egală.

(…) Îmi place că sunt trans. Îmi place că sunt ciudat și cu cât accept mai mult cine sunt, cu atât visez mai mult. Pentru toate persoanele trans care sunt abuzați, hărțuiți zilnic: Vă văd, vă iubesc și voi face tot posibilul ca să schimb această lume în una mai bună”, a scris Elliot Page.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @elliotpage

În februarie 2014, Ellen Page făcea dezvăluirea că este gay, iar în 2018 s-a căsătorit cu Emma Portner. Soția și-a exprimat sprijinul pentru jumătatea sa printr-un mesaj pe rețelele sociale. „Sunt atât de mândră de tine Elliot”, a scris aceasta.

Mai multe vedete și-au exprimat susținerea pentru Elliot, printre care și Kate Mara, Miley Cirus, Lena Dunham, Kate Moenning, Ruby Rose, etc.

Distribuie articolul: