Deși este plecată în vacanță în Dubai, Jasmin Shor nu a uitat de orheieni și le-a transmis un mesaj de felicitare. Aceasta a publicat și o fotografie de familie.

Artista se află de aproximativ 9 zile în Emiratele Arabe, mai exact în Dubai, unde se bucură de o vacanță plină de momente frumoase alături copiii săi. Totuși, „prima doamnă” nu uită că în orașul Orhei e sărbătoare mare. Jasmin Shor a publicat o fotografie de familie și le-a transmis orheienilor un mesaj de felicitare, care a fost scris atât în limba rusă, cât și în limba română.

„Dragi orheieni, vă felicit din suflet cu cea de-a 464-a aniversare a orașului nostru! Fie ca Orheiul să devină o localitate unde au loc doar întâlniri frumoase și să se împlinească toate visurile. Îi doresc fiecărui locuitor bunăstare și fericire, gângurit vesel de copii în fiecare casă și un viitor destoinic!”, a scris aceasta alături de poză.

Între timp interpreta se bucură de timpul petrecut alături de cei dragi, de soare, de de apus, de mâncarea tradițională și de zâmbetele copiilor săi.

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Jasmin Shor și-a sărbătorit ziua de naștere într-un local din Chișinău (Video)